Press / Dnevnik: Nedostajali samo golovi

Nedostajali samo golovi26.05.2011. 08:49

Dnevnik(0)
S

mederevo - Vojvodina 0:0

SMEDEREVO: Stadion Smedereva, gledalaca 1.000, sudija Jeremić (Beograd). Žuti kartoni: Radosavljević (Smederevo), Abubakar, Merebašvili (Vojvodina).

SMEDEREVO: Ranković 7, Milosavljević 7, Radosavljević 7 (Lekić -), Ognjanović 7, Grković 7, Jerinkić 7, Živković 7, Kovačević 7 (Todorov -), Stevanović 8 (Bojatović -), Stanić 7, Ćeran 7.

VOJVODINA: Pajović 7, Stevanović 6, Pavlović 7, Mitošević 7, M.Novaković 7, Karan 7, Lazetić 7, Medojević 7, Katai 6 (Merebašvili 7), Ilić 7 (Bilbija ), Abubakar 7 (Jao).

U odličnoj fudbalskoj predstavi nedostajali su samo golovi pa da meč dobije najvišu ocenu. Prvi su pripretili gosti u 19. minutu preko Ilića, da bi dva minuta kasnije na dobar centaršut Živkovića Stojanović bio kratak. Igrali su Smederevci skoro pet minuta bez povređenog Ognjanovića, a Grković je sa čalmom na glavi nastavi susret. Priliku da donese vođstvo Novosađanima ukazala se Abubakaru, ali je njegov udarac Ranković bez poteškoća ukrotio. Situacija se ukazala i na drugoj strani, no ovoga puta Abubakar je u poslednjem trenutku izblokira šut Smedereva. U finišu poluvremena mladi Radosavljević je dva puta mogao da se upiše u listu strelaca, ali je najpre promašio loptu sa pet metara a posle je tukao pravo u Pajovića.

Nastavak susreta donosi još bolju i dinamičniju igru. Prvi su pripretili Stojanović i Radosavljević, a na suprotnoj strani Abubakar i Medojević. Imao je dobru priliku u 62. minutu Ćeran, koji je bio brži i viši u skoku od golmana Pajovića , međutim njegov udarac glavom završio kraj gornje stative. U 83. minutu najpre je priznat a potom poništen gol Ćeranu zbog prekršaja nad Pajovićem i utisak je da je sudija Jeremić bio u pravu. Do kraja susreta obe ekipe imale su po nekoliko dobrih ataka, ali su mreže ostale netaknute.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...