Press / Večernje novosti: Potpisuju Supić i Čović

Potpisuju Supić i Čović28.06.2011. 21:18

Večernje novosti(0)
V

ojvodina je uspostavila ravnotežu između dolazaka i odlazaka igrača. Levokrilni napadač Aleksandar Katai je u utorak u jutarnjim časovima otputovao u Atinu gde treba da potpiše za Olimpijakos, a u sredu će se na dvogodišnju vernost Novosađanima obavezati Nemanja Supić, doskorašnji golman Javora.

- Katai je otišao u Grčku da završi pregovore i obavi lekarske preglede u Olimpijakosu. Uvod u priču je odličan, ali kraj će biti lep tek kada se sve overi ugovorom, tako da još ništa po pitanju njegovog transfera nije završeno - ističe Miodrag Pantelić, sportski direktor Vojvodine.

S druge strane, Pantelić je potvrdio da je pitanje dolaska novog čuvara mreže rešena stvar, kao i da je sasvim izvesno da će igrač Vojvodine postati i Nemanja Čović, fudbaler Parme.

- Supić u sredu treba da potpiše ugovor na dve godine, a u četvrtak bi isto trebalo da učini i Čović, koji je nekoliko dana kod nas. Mogu da istaknem da je on već naš igrač, a formalnosti će se obaviti narednih dana. Za sada sve ide tokom koji smo želeli i uveren sam da spremno dočekujemo prvi evropski izazov, 14. jula u Lihtenštajnu - kaže Pantelić.

Vezista Novosađana Janko Tumbasević je u Moldaviji, na pregovorima s ekipom Dačije, i očekuje se da će i on uskoro uspešno završiti posao.


MEREBAŠVILI OSTAJE?

Plejmejker Vojvodine Giorgi Merebašvili je dobio ponudu iz Azerbejdžana, a za njegov povratak zainteresovan je i Dinamo Tbilisi u kojem je ponikao. Ipak, prema rečima Pantelića, utisak je da će Merebašvili ostati u Vojvodini bar još jednu sezonu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...