Press / Večernje novosti: Brkić na golu Sijene

Brkić na golu Sijene07.07.2011. 19:56

Večernje novosti(0)
D

oskorašnji kapiten Vojvodine Željko Brkić potpisao jeugovor sa Udinezeom, ali u narednoj sezoni neće da brani gol kluba sa „Friulija“.

Rukovodstvo popularnih „zebreti“ je pozajmilo Brkića novom prvoligašu Sijeni na godinu dana. Opšte je poznata stvar da Udineze preteženo pozajmljuje igrače kada potpiše ugovor sa njima, što je, ne tako davno, bio slučaj i sa Dušanom Bastom (Leće) i Aleksandrom Lukovićem (Askoli).

Sijena, ipak, nije dobila pravo preče kupovine, pa će Brkić, gotovo sigurno, da se vrati u Udine narednog leta, verovatno kada klub proda neprikosnovenog Samira Handanovića. Sijena se vratila u Seriju A, a Brkić bi trebalo da bude prvi izbor trenera Sanina, jer je standardni golman iz prošle sezone Ferdinando Kopola prešao u Torino, piše „Sport“.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...