Press / Mondo: Smiljanić i Bilbija "prekobrojni"

Smiljanić i Bilbija "prekobrojni"16.12.2011. 12:47

Mondo(7)
P

osle završetka jesenjeg dela Superlige klub iz Novog Sada sastavio je listu za "otpust" na kojoj su se našli bivši mladi reprezentativac Srbije Goran Smiljanić i uzdanica mladih Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija.

Najavljeni rastanak nije iznenađenje, a obojica tvrde da već postoje interesovanja drugih klubova.

"Nestašni dečko" Smiljanić tvrdi da želi da sve sredi u svojoj karijeri i povede računa o budućnosti.

"Suspenziju sam odradio, kaznu platio kao i školu. Klupa me žulja, igra mi se i željan sam dokazivanja. Ako ne mogu u Vojvodini, ima klubova gde bih mogao da nastavim karijeru. Odlučiću onako kako najviše odgovara mojoj porodici", istakao je za "Sport" Smiljanić.

Bilbija se nije mnogo naigrao u crveno-belom dresu. Šansu je dobijao retko i igrao uglavnom kontrolne, prijateljske revijalne mečeve.

"Krivo mi je zbog svega, ali šta da radim. Ima drugih klubova i značilo bi mi da igram, pre svega zbog reprezentativnog dresa. Agenti se javljaju, postoje neka interesovanja i voleo bih da to što pre rešim", rekao je Bilbija.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...