Press / Mondo: Katai se vraća u Vojvodinu, ili Zvezdu?

Katai se vraća u Vojvodinu, ili Zvezdu?23.12.2011. 12:47

Mondo(0)
A

leksandar Katai stigao je u rodni Srbobran posle šestomesečnog igranja u inostranstvu.

Dvadesetogodišnji ofanzivni vezni igrač prešao je letos u Olimpijakos, a onda je prosleđen u OFI na Kritu, gde se nije mnogo naigrao.

Vojvodina je navodno spremna da ga vrati na pozajmicu iz grčkog kluba.

"Pita se Olimpijakos, jer imam ugovor na pet godina. Meni je stalo da u narednom periodu, dovoljno je da to bude i pola godine, igram negde u kontinuitetu. Dakle, dobro bi došla i Vojvodina, s tim što mi, naravno, niko ne može garantovati mesto u timu. I na Kritu sam mislio da ću dobiti šansu, pa nisam", izjavio je za "Žurnal" Katai, koji je igrao i za mladu selekciju Srbije.

Realizacija ideje oko eventualnog povratka Kataija u Vojvodinu neće ići glatko, budući da je za njegove usluge interesovanje pokazala i Crvena zvezda.

Navodno, crveno-beli računaju da bi, uz pomoć Darka Kovačevića, mogli od Olimpijakosa da izdejstvuju "zeleno svetlo" za pozajmicu.

Katai je prošao omladinsku školu Vojvodine, a posle ulaska u prvi tim, prosleđen je na pozajmicu u Palić. Letos je potpisao ugovor sa Olimpijakosom iz kojeg je, takođe kao pozajmljen igrač, otišao u OFI.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...