Press / Dnevnik: Predsednikov preventivni sastanak

Predsednikov preventivni sastanak21.08.2009. 00:50

Dnevnik(0)
P

osle ubedljive pobede na startu Jelen superlige Srbije, fudbalere Vojvodine očekuje jesenja premijera u Novom Sadu. Na stadion “Karađorđe” sutra dolazi Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Kako bi se predupredilo svako eventualno opuštanje jučerašnjem treningu prethodio je sastanak, čiji je inicijator bio predsednik kluba Ratko Butorović.

- Predsednik nam je još jednom čestitao na pobedi i partiji koju smo u Kuli pružili uprkos tome što smo više od sat vremena igrali s desetoricom - kaže štoper Darko Lovrić. - Sugerisano nam je da nastavimo u istom stilu i da sve učinimo kako bismo i u duelu s Metalcem osvojili nove bodove. Na kvalitete našeg rivala upozorili su me i neki drugari koji su imali priliku da igraju u prošloj sezoni s ovim timom, ali nam je o njihovim manama i vrlinama pričao i trener Stepanović, posle izveštaja Saše Nikolića koji je ovu ekipu snimio u tančine. Ipak, sve od nas zavisi i mi se pitamo na svom terenu, uz maksimalno uvažavanje gostiju - ističe Lovrić.

Tim koji je pobedio u Kuli pretrpeće verovatno samo jednu izmenu. Povređenog i kažnjenog Ađurua zameniće Janko Tumbasević.

S. Savić

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...