Press / Večernje novosti: Stevanović: Niko me ne traži

Stevanović: Niko me ne traži11.01.2012. 10:09

Večernje novosti(1)
N

A terenu nezamenjiv, ali menadžerima nezanimljiv?! Začuđujuće, jer Miroslav Stevanović (21), sjajni napadač Vojvodine i mladi reprezentativac BiH, odličnim partijama obeležio je prvi deo sezone, a pogocima i asistencijama potvrdio vrhunski talenat.

- Ne, zaista se niko za mene ne interesuje - potvrđuje Stevanović tonom kojim jednako iskazuje da se ne uzbuđuje zbog toga. - Menadžeri brinu po tom pitanju, a ja znam da 100 odsto ostajem u Vojvodini. Imali smo solidnu jesen u kojoj sam često bio starter, ali i sa klupe ulazio na teren. Sada razmišljam o proleću u kojem imamo visoke ambicije.

* Oslabljeni ste odlaskom Medojevića i Merebašvilija?

- Svakako da će nam njih dvojica nedostajati, ali smatram da imamo dovoljno prostora i vremena da i u nastavku sezone igramo zapaženu ulogu.

* Vratili su se Katai i Milović, očekuje se i Aleksić?

- Biće još dolazaka. Svi se dobro poznajemo, uigrani smo, Katai i ja se odlično slažemo u napadu, a pripreme će poslužiti da sve to dođe na svoje mesto.

* Ambicije su finale kupa Srbije i borba za trofej?

- Rival u polufinalnom dvomeču nam je Borac, a finale se igra na našem Karađorđu, tako da sve ostalo od nas zavisi. Svakako da je namera da igramo finale pred našim navijačima, ali zato moramo biti najbolji kada je najpotrebnije - zaključio je Stevanović.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...