Press / Večernje novosti: Černomorec odvodi Branu Ilića

Černomorec odvodi Branu Ilića19.01.2012. 10:21

Večernje novosti(0)
U

DARNI tandem Vojvodine, Brana Ilić i Abubakar Oumaru, biće razdvojen, jer je nekadašnjimladi reprezentativac na korak do prelaska u ukrajinski Černomorec. On se u utorak vratio iz Antalije sa načelno dogovorenim uslovima transfera.

- Trebalo bi da je sve u redu, ali još nije gotovo. Dogovor sa Ukrajincima trebalo bi da se upotpuni nekim detaljima, a ugovor bi bio na eventualno „dve plus jednu godinu“. Takođe, Vojvodina i Čerenomorec su blizu dogovora oko obeštećenja - pričao je juče Ilić.

Sa danom zakašnjenja uz dozvolu kluba, Abubakar Oumaru vratio iz Kameruna i u sredu odradio prepodnevni trening.

- Imao sam neke privatne obaveze u Parizu, ali stigao sam i sada je sve u najboljem redu. Mnogo je hladno, međutim, navikavam se i važno je da smo krenuli, a ostalo ćemo prevazići - rekao je Oumaru.

Desetak dana posle prvih kontakata i obećanja, Almami Moreira se još uvek nije pojavio u Novom sadu.

- U kontaktu smo sa Moreirom, sve je poznato, samo bi trebalo da se finišira. Ne znam dokle ćemo čekati, ali izvesno je da ćemo ovih dana rešavati taj problem - ništa novo nije rekao sportski direktor „lala“ Miodrag Pantelić.


AĐURU “ZAROBLjEN“ U NIGERIJI

POSLE Abubakara i napadač iz Gane Antvi Jao se sa zakašnjenjem priključio pripremama Vojvodine. Treneru Dejanu Vukićeviću nedostaje jedino Naemeka Ađuru, koji je još u Nigeriji i traži način da doputuje u Srbiju. Naime, u njegovoj zemlji štrajkuju avio-kompanije zbog dvostruko povećane cene kerozina, pa aerodromi ne rade.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...