Press / Dnevnik: Spisak za Antaliju u naredna dva dana

Spisak za Antaliju u naredna dva dana31.01.2012. 18:40

Dnevnik(0)
V

elika hladnoća okovala je Fudbalski centar "Vujadin Boškov" u Veterniku, ali igrači Vojvodne, predvođeni šefom struke Dejanom Vukićevićem, ne smanjuju ritam rada. Jako dobro znaju šta ih očekuje na proleće i, opšti utisak je, rešeni su da prve izazove dočekaju fizički besprekorno pripremljeni. S njima od ponedeljka popodne trenira i Almami Moreira, čiji su rezultati testova pokazali da nema nikakvih problema da se priključi novim saigračima.

- Ono što smo očekivali od rezultata testova, obistinilo se i pokazalo se da Moreira bez problema može da se priključi radu - rekao je Vukićević. - Reč je o fudbaleru koji je profesionalac od glave do pete i to se iz dana u dan potvrđuje.

Uz već uobičajena dva treninga dnevno, prvotimci crveno-belih su u utorak, u toku prepodneva, podvrgnuti laboratorijskim analizama (urin i krv) kako bi medicinski tim stekao kompletnu sliku o svakom igraču ponaosob. O radu na terenu, šef struke crveno-belih je rekao:

- Jeste hladno ovih dana, ali to nam ne ometa rad. Juče smo trenirali na veštačkoj podlozi pošto su tereni zamrznuti, ali igrači bez pogovora izvršavaju sve obaveze. Svi s nestrpljenjem čekamo nedelju i selidbu u Antaliju, gde ćemo raditi po mnogo toplijem vremenu, a odigraćemo i pet trening utakmica, što igrači vole. Ubeđen sam da ćemo, uprkos ovoj hladoći, izdržati do nedelje bez povreda, a u Turskoj ćemo se mnogo više družiti s loptom.

Kada će te odrediti spisak od 25 putnika za Antaliju?

- U naredna dva dana to ćemo morati da rešimo. Spisak je uslovljen eventualnim dolascima i odlascima koji mogu da uslede, ali posle tog roka promena više neće biti. Sve zavisi od rezultata testova Stivena Apije i toga da li će on postati naš igrač, ali i statusa Brane Ilića koji će danas morati da se izjasni da li odlazi ili ostaje. Novaković je imao ponudu Spartaka, ali smo razgovarali i sugerisao sam mu da je bolje da ostane i da pokuša da se izbori za status u Vojvodini.

Lepa vest je i da se od povrede oporavio Vladan Pavlović, Vošin Surduličanin uključio se u rad pod punim intenzitetom.


Karan u Ivanjici

Stameni štoper Dejan Karan u narednih šest meseci igraće na pozajmici u dresu Javora iz Ivanjice.

- Mislim da je za Karana ovo dobra solucija, jer će imati priliku da igra - istakao je Vukićević. - On će u Ivanjici imati priliku da igrački sazri i onda ponovo da konkuriše za mesto u Vojvodini.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...