Press / Sportski žurnal: Vukićević: Moreira ne može ni u šansu da uđe

Vukićević: Moreira ne može ni u šansu da uđe26.03.2012. 20:27

Sportski žurnal(0)
B

rojanje je završeno. Seriji nepobedivosti na gostovanjima došao je kraj tamo gde je i početa, 23. aprila 2011. OFK Beogradu je kao domaćinu u subotu bilo dovoljno da postigne samo gol, pa da to za slabu, anemičnu i jalovu Vojvodinu ostane nedostižno. Sve dosadašnje partije Novosađana ovog proleća liče kao jaje jajetu!?

– Protiv OFK Beograda je malo šta u našoj igri bilo dobro. Posebno me boli što smo kao tim delovali bezvoljno, bez želje da se reaguje i nekako promeni odnos snaga na terenu. Nismo iskazali ni minimum želje da odbranimo dres koji nosimo.

Na Staroj Karaburmi je Vojvodina bila neorganizovana i za protivnički gol potpuno bezopasna. Ni senka tima koji jesenas tek u 11. kolu protiv Javora u Ivanjici prvi put nije postigao gol.

– Oumarua baš neće, Moreira ne može ni u šansu da uđe, Bojović je van forme, Katai takođe… Znam koliko mogu, ali ne znam zašto smo toliko nemoćni da na četiri prolećne prvenstvene i kup utakmice ne možemo da postignemo gol.

Na sve više kritika na račun izneverenih očekivanja kad su u pitanju Apija i Moreira, Dejan Vukićević uzvraća potvrdno i objašnjava zašto ipak iz kola u kolo forsira zvučna pojačanja koja po do sada prikazanom to ipak nisu.

– Sve što radim iznuđeno je željom da ispunimo očekivanja u kupu. Zato pomenuti igrači dobijaju šansu iako nisam zadovoljan koliko pružaju. Očekujem da će kroz utakmice dostići određeni nivo forme i tako biti spremni da ponesu teret kada to bude najvažnije.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...