Press / Mondo: VOŠA: Žao nam što Borac ispada

VOŠA: Žao nam što Borac ispada13.05.2012. 04:07

Mondo(1)
I

ako su "zebre" pobedom na "Karađorđu" u polufinalu Kupa ugasile Vojvodini nadu da bi konačno mogla da osvoji neki trofej, novosadski crveno-beli nisu zlopamtila.

Bar nije aktuelni trener Zlatomir Zagorčić.

Njegova ekipa slavila je u Čačku 2:0, golovima Miroslava Stevanovića i Milana Bojovića, na oproštaju domaćih od publike u superligaškom rangu. Posle utakmice nazvao je utakmicu "lepom fudbalskom predstavom".

"Borac je bio bolji u prvih pola časa igre i malo je falilo da budemo kažnjeni. Postigli smo gol posle greške domaćih i to je po meni prelomni trenutak ove korektne i lepe fudbalske predstave. Žao mi je što Čačani napuštaju društvo najboljih i želim im da se što pre vrate u Superligu", rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener domaćih Slavko Vojičić ima težak zadatak da spremi ekipu za sredu i finale Kupa protiv Crvene zvezde

''Ponovo smo dobro ušli u utakmicu, ali i primili gol posle ko zna koje po redu greške naših igrača. Mislim da smo korektno odigrali prvo poluvreme, dok su gosti bili bolji u nastavku kada nas je mladi Petrić spasao ubedljivijeg poraza. Drago mi je da je u potpunosti iskoristio ukazanu šansu i verujem da je pred njim blistava karijera'', zaključio je on.

Borac u poslednjem kolu igra protiv Spartak Zlatibor vode u Subotici, dok Vojvodina kod kuće dočekuje Crvenu zvezdu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...