Press / www.sportske.net: "Voša" domaćin tradicionalnog turnira

"Voša" domaćin tradicionalnog turnira05.06.2012. 13:46

www.sportske.net(0)
P

očetak juna rezervisan je za tradicionalni turnir "Stevan Nešticki" koji će i ove godine organizovati FK Vojvodina. Reč je o turniru kadeta a učešće će, pored domaćih, uzeti i klubovi iz regiona.

Zahvaljujući Iliji Panteliću, čoveku koji je imao prilike da igra sa pokojnim Stevanom Neštickim, tradicionalni turnir održaće se i ove godine na terenima SC "Vujadin Boškov".

Biće to jubilarni trideseti turnir "Stevan Nešticki" koji će okupiti kadetske selekcije Partizana, Crvene zvezde, Osijeka, Vardara i reprezentacije Republike Srpske.

Prošlogodišnji osvajač ovog tradicionalnog turnira bio je NK Osijek koji će ove godine pokušati da odbarani trofej.

U prošlogodišnjem finalu kadeti hrvatskog kluba bili su bolji od domaće Vojvodine koja će dobiti priliku da im se revanšira.

Mečevi će biti igrani 8. 9. i 10. juna a organizaciju turnira podržali su mnogobrojni sponzori kao i FSS i Ministarstvo za omladinu i sport Republike Srbije.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...