Press / Dnevnik: ŠUŠNjAR: Dolazi moje vreme u crveno-belom

ŠUŠNjAR: Dolazi moje vreme u crveno-belom20.01.2013. 11:52

Dnevnik(0)
M

ladi, 20-godišnji rođeni Rumljanin Đorđe Šušnjar, ovih dana je na pripremama s fudbalerima Vojvodine i iskreno se nada da će ove zime napokon zadužiti crveno-beli dres. Kažemo napokon, jer ovaj mladić je pune dve i po godine proveo na pozajmicama u drugim klubovima, stičući iskustvo i pokazujući da je zaslužio da dobije priliku i u matičnom klubu. Da je puno toga naučio, pokazao je Šušnjar u nedavnoj utakmici između dve ekipe novosadskog superligaša, kada je postigao dva gola. Uostalom, složio se s tim i šef stručnog štaba Novosađana Nebojša Vignjević, ovaj fudbaler je pokazao da je uvek opasan po gol suparnika i dokazao je kvalitet. I, dodao je trener Voše, blizu je tome da ove zime ostane u Novom Sadu i bude jedna od uzdanica tima na proleće.

-Već dve i po godine sam na pozajmicama – rekao je Šušnjar. – Prvo sam godinu i po dana proveo u Donjem Sremu, za koji sam postigao 20-tak golova i učestvovao u ulasku Pećinčana u Superligu. Posle toga sam godinu dana nosio dres Sutjeske iz Nikšića, novog jesenjeg prvaka Crne Gore, za koju sam takođe postigao 20 golova i jesenas bio drugi strelac tamošnjeg prvenstva. Sada sam, evo, ponovo u Novom Sadu i nadam se da ću tu i da ostanem.
Obrazlažući svoju želju za dresom novosadskog tima, Šušnjar je dodao:
-Čini mi se da sam zaslužio priliku u dresu Vojvodine i, pravo da vam kažem, više od svega bih voleo da na proleće zaigram u svom klubu. Posebno zbog toga što on ima velike ambicije i što je na dobrom putu da osvoji Kup Srbije. Svestan sam zamerki koje trener Vignjević ima na moj račun, razgovarali smo o tome, i slažem se da moram više da učestvujem u igri. Potrudiću se da mane ispravim i ubedim trenera da zaslužujem priliku.

Abubakar Oumaru, vodeći strelac novosadskih crveno-belih, mogao bi ove zime da promeni klub i napusti Novi Sad?

-Reč je o sjajnom fudbaleru koji puno znači za igru Vojvodine – objasnio je Šušnjar, inače mladi reprezentativac Crne Gore. – Ukoliko se bude dogodilo da promeni klub, potrudićemo se svi zajedno da nadomestimo taj njegov odlazak, a imamo odlične igrače i sjajnu atmosferu u ekipi.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...