Press / Sportski žurnal: Butorović: Čekamo Oumarua, Trajkovića i Melega do 1. februara

Butorović: Čekamo Oumarua, Trajkovića i Melega do 1. februara20.01.2013. 12:27

Sportski žurnal(3)
A

ngažovanjem Envera Alivodića, jesenas fudbalera Novog Pazara, s kojim je potpisan dvogodišnji ugovor, Vojvodina je popunila mesto na desnoj napadačkoj strani upražnjeno odlaskom Miroslavu Stevanoviću u Sevilju.

To je, što se dovođenja novih fudbalera tiče, bio glavni plan u ovom prelaznom roku, pa je na dalje aktivnosti na tom planu, sudeći po rečima predsednika kluba Ratka Butorovića, stavljena tačka:

– Kako sada stoje stvari, dobro smo popunjeni na svim mestima. Nema potrebe da gomilamo igrače. Drugim rečima, eventualnu potragu za još nekim novajlijama jedino može da izazove odlazak nekog pojedinca, s tim što ostajemo čvrsti u opredeljenju da nove igrače prvenstveno tražimo u sopstvenoj, omladinskoj školi.

Na koga konkretno mislite kada pominjete moguće odlaske?

– U prvom redu, na Abubakara Oumarua, Branislava Trajkovića i Danijela Melega. Čekaćemo ih do 1. februara, a posle toga ko se nađe na spisku putnika za pripreme u Antaliji biće na raspolaganju šefu stručnog štaba Nebojši Vignjeviću u prolećnom delu sezone.

Govori se da je štoper Dejan Karan ustupljen Voždovcu?

– Nije još, ali je moguće da bude tako, međutim, nije Karan jedini. Planiramo da smanjimo broj kandidata za prvi tim pa će biti još odlazaka.

Koliko će biti prekobrojnih i kada će se okončati poslovi na definisanju spiska prvotimaca?

– Procenjuje se da su desetak igrača višak, a imena bi mogla da budu poznata vrlo brzo. Hoćemo prvo da porazgovaramo sa svima i da im predočimo situaciju, a onda i da javnost upoznamo o planovima – kaže Ratko Butorović, prvi čovek superligaša iz Novog Sada.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...