Press / Dnevnik: Motiva na pretek

Motiva na pretek19.03.2013. 10:52

Dnevnik(0)
S

portsko je pravilo da je najteže pobediti unapred dobijenu utakmicu, što je slučaj s fudbalerima Vojvodine u duelu s ni malo naivnim timom Donjeg Srema (zbog vremenskih neprilika ova utakmica je od nedelje pomerena za utorak). Uloga favorita pripada Novosađanima, s tim što i Sremci imaju svoje planove, tako da se na „Karađorđu” može očekivati dobar fudbal i zanimljiva utakmica.

- Naša je obaveza, i pred nama samima i pred našim navijačima, da ponovimo dobru igru iz duela s OFK Beogradom i da u susret uđemo s istim nivoom želje i motivacije. Pred nama je težak zadatak, jer Sremci nisu ni malo naivan rival. Radi se o defanzivno dobro organizovanoj ekipi koja šansu traži u kontranapadima i zbog toga ističem da moramo da budemo oprezni. Kvalitet za pobedu posedujemo, znači moramo „samo“ da budemo motivisani i da na terenu pokažemo kvalitet koji evidentno posedujemo - rekao je šef stručnog štaba Nebojša Vignjević.

Vignjević neće moći da računa na Nemanju Radoju zbog obaveze u mladoj reprezentaciji Srbije i Envera Alivodića zbog žutih kartona.

- Neizvesno je i učešće Bojana Nastića kojeg sam planirao da počne susret – objasnio je Vignjević. – Imamo, ipak, dovoljno igrača u rotaciji i siguran sam da oni koji su do sada utakmice počinjali s klupe gore od želje i htenja da pokažu da na njih možemo i moramo da računamo. Tu su Šušnjar i Smiljnić koji kao zapete puške čekaju priliku, znam da je slična situacija i s ostalim fudbalerima. Očekujem da će svi pružiti maksimum i ne plašim se za ishod utakmice, verujem u našu pobedu koja bi nam omogućila miran odlazak na pauzu i mirne pripreme za utakmice koje su pred nama.

Besplatne ulaznice za tribine gledaoci će moći da se preuzmu na blagajnama stadiona koje će biti otvorene od 12.30, a utakmica počinje u 14.30 časova (utorak)...


Bez provera tokom pauze

Posle susreta s Donjim Sremom, prva naredna prvenstvena utakmica fudbalere Vojvodine je 30. marta u Jagodini. Pitali smo Vignjevića da li tokom pauze planira neku proverenu utakmicu.

- Imali smo neke ideje, ali smo od njih, za sada, odustali. Najverovatnije nećemo odigrati ni jednu kontrolnu utakmicu, mada nije nemoguće da promenimo odluku. Sve zavisi od vremenskih prilika - odgovorio je trener.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...