Press / Dnevnik: Isključenje Vulićevića usmerilo tok

Isključenje Vulićevića usmerilo tok22.04.2013. 13:56

Dnevnik(0)
D

ueli vojvođanskih ekipa u fudbalskoj Superligi po pravili su zanimljivi i rivali daju maksimum zbog bodova, kao i prevlasti u Pokrajini. Tako bi sigurno bilo u Kuli, gde su se sastali Hajduk i Vojvodina, da nije sudija Anđelovski već u 11. minutu isključio kapitena Miroslava Vulićevića i time ostavio goste s deset igrača.

Isključenje je uticalo na dalji tok susreta, jer su se Novosađani tada okrenuli odbrani i šansu čekali iz kontranapada, a sa igračem manje teže im je bilo da naprave akciju, pa je zato podela bodova, čini se, pravedni ishod.

- Od 11. minuta smo ostali sa igračem manje što je umnogome odredilo tok utakmice. Teško je bilo igrati skoro čitavu utakmicu sa deset igrača i braniti se od naleta Hajduka. Mislim da smo odigrali dobro i disciplinovano i da smo zaslužili minimum bod. Čuvali smo aktivni rezultat i čekali šansu iz kontre ili prekida. Bilo je i par prilika za nas, ali ih nismo iskoristili i kada se sve uzme u obzir, zadovoljan sam bodom - rekao je stameni štoper Vojvodine Igor Đurić.

Šteta što je meč završen bez golova, jer su postojali svi preduslovi za lepu i kvalitetnu fudbalsku predstavu. Trener Vojvodine Nebojša Vignjević meč je počeo bez nekolicine standardnih prvotimaca, pružio je šansu mlađim fudbalerima.

- Da smo ostali u punom broju, siguran sam da bismo pobedili - istakao je Igor Đurić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...