Press / Dnevnik: Triput mere, jednom seku

Triput mere, jednom seku06.10.2009. 22:51

Dnevnik(0)
U

fudbalskom klubu Vojvodina ne žele pošto-poto da žure u vezi s odlukom o novom šefu stručnog štaba. Koliko god je ova tema provokativna i delikatna, u novosadskom superligašu su svesni nekih prethodnih grešaka koje ne žele da ponove.

Naravno, odluka neće biti prolongirana do daljnjeg, ali je pogrešio svako ko je mislio da je promocija novog stručnjaka formalnost i pitanje dana.

Generalni sekretar kluba Radisav Rabrenović tim povodom je rekao:

- Ne smemo da pogrešimo i zato ne žurimo s odlukom. Naravno, ne možemo još dugo da čekamo i realno je da do kraja sedmice obelodanimo ime novog šefa stručnog štaba, koji bi, sva je prilika, makar trebalo sa strane da vidi igrački kadar u subotnjem prijateljskom odmeravanju snaga s Inđijom – istakao je Rabrenović, ne želeći da licitira imenima kandidata kojih je u poslednje vreme bilo mnogo po stranicama štampe.

Triput meri, jednom seci - pravilo je kojeg se ovoga puta pridržavaju crveno-beli. Nije tajna da bi nekoliko stručnjaka rado prihvatilo klupu Novosađana, ali je problem taj što niko ništa ne može da garantuje za cenu koliko smatra da vredi. I u Vojvodini su svesni da je bilo kakve garancije tipa “titula” ili “osvajanje kupa” teško pružiti, ali isto tako znaju da ne mogu i ne žele isto da vrednuju dobru volju i mogućnosti, odnosno krajnji rezultat, ukoliko se učinak ne poklopi sa željama. To svima mora da bude jasno.

S. S.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...