Press / Mondo: VOŠA: Istina o Baboviću, Žuki i Vukčeviću...

VOŠA: Istina o Baboviću, Žuki i Vukčeviću...02.08.2013. 21:21

Mondo(0)
V

esti o interesovanju Vojvodine za (bivše) internacionalce pojavljuju se svakodnevno u srpskim medijima.

U četvrtak je javnost saznala za razgovore Stefana Babovića i čelnika "lala", a dnevni list "Sport" objavio je u petak ekskluzivnu informaciju da brazilski vezista Žuka stiže na "Karađorđe".

S obzirom na to da se sve češće govori i o dolasku Simona Vukčevića u Vojvodinu, javnosti se putem zvaničnog sajta objavio sportski direktor Saša Drakulić.

"Apsolutna je neistina da pregovaramo sa Žukom. Nije interesantan za nas pre svega zbog njegovih godina. Što se tiče Simona Vukčevića, imali smo razgovore pre mesec dana, ali je realizacija daleko", istakao je on.

Na sajtu Vojvodine je potvrđeno da je Babović zadužio crveno-belu opremu i već odigrao kontrolni meč protiv ČSK-a.

"Stefan je igrao utakmicu, iskusan je i značio bi timu. I dalje teku pregovori. Razmišljamo i o još jednom štoperu", otkrio je Drakulić.

Već je postalo jasno da čelnici Voše, predvođeni predsednikom Balšom Butorovićem i Matejom Kežmanom, ulažu velike napore da naprave tim konkurentan "večitim rivalima".

Da li će Novosađani "napasti" titulu u predstojećoj sezoni?

"Mi ne razmišljamo tako. Napravili smo dobar tim i dobar menadžment. Pre svega želimo da budemo u vrhu srpskog fudbala. Glavni cilj svake godine je mesto koje vodi u Evropu. Svaku utakmicu se trudimo da pobedu. A o tituli zaista ne razmišljamo, dugačko je prvenstvo", podvukao je Drakulić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...