Press / Dnevnik: Vukčević pojačanje, s Vukovićem se razgovara

Vukčević pojačanje, s Vukovićem se razgovara15.08.2013. 22:52

Dnevnik(1)
U

sredu predveče fudbaleri Vojvodine, onaj deo ekipe koji je do sada manje dobijao šansu od šefa struke Marka Nikolića, odigrali su trening utakmicu sa Spartakom iz Subotice.

Novosađani su bili bolji i slavili sa 2:1, a pažnju publike najviše je izazivao Simon Vukčević, koji je novo pojačanje crveno-belih. Utisak je da, i pored toga što se videlo da nema snage za svih 90 minuta, Vukčević može da predstavlja istinsko pojačanje, naravno kada bude potpuno spreman.

- Vukčević se svojom igrom sigurno dobro pokazao - složio se i sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić. - Bilo je vidljivo da poseduje znanje, ali da mu nedostaju utakmice. Očekujem da će taj nedostatak u najskorije vreme da ispravi i da uđe u konkurenciju za tim.

U sastavu novosadskog superligaša pojavio se, u liniji srednjih bekova, nekadašnji Kuljanin, gorostasni Jagoš Vuković. Da li to znači da Vojvodina računa na ovog fudbalera, ili je on tu samo na treninzima kako bi održavao formu? Ili se, možda, čeka odlazak Trajkovića u inostranstvo?

- Jagoš trenira s nama i postoje neki razgovori - objasnio je Drakulić. - Tek za nekih desetak dana videćemo šta će biti od toga. Mogli bi Vuković i Trajković da zajedno budu igrači Vojvodine, što bi zavisili jedan od drugoga?

U veznom redu igrao je Vuk Mitošević, čak je, posle izlaska Tumbasevića s terena, nosio i kapitensku traku?

- Vuk sigurno treba da igra, ali teško je da će se izboriti za mesto u ovom timu Vojvodine - dodao je Drakulić. - Gledamo da mu pomognemo da ode u inostranstvo i da se vrati fudbalu.

Pred Vojvodinom je, u 2. kolu Jelen Superlige, duel s Voždovcem. Ova utakmica biće odigrana u Beogradu, na stadionu Obilića na Vračaru, pošto stadion “zmajeva” još uvek nema upotrebnu dozvolu. Ovaj susret igra se u subotu, od 17.30 časova.


ZA ŠERIF: Zapad - 700 dinara

Određene su cene ulaznica za prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope, koji će Vojvodina, u četvrtak 22. avgusta, odigrati protiv moldavskog prvaka Šerifa.

Najskuplji će biti ulaz na središnji deo Zapada i iznosiće 700 dinara, dok će bočni delovi ove tribine, kao i ulaz na Istok stajati 500 dinara. Karte za jugo-istok prodavaće se po 400 dinara, dok će ulaznica za Sever stajati 200 dinara.

Prodaja ulaznica počeće u utorak, 20. avgusta.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...