Press / Sportski žurnal: Novosađani u petoj brzini protiv Cementa

Novosađani u petoj brzini protiv Cementa12.09.2013. 08:06

Sportski žurnal(0)
C

ement je drugog dana slavlja povodom stogodišnjice postojanja ugostio je Vojvodinu. Publika je uživala, superligaša je potvrdio veliku razliku u kvalitetu.

Posle utakmice trener Vojvodine, Marko Nikolić, rado je izneo utiske sa revijalnog meča:

– Izuzetno sam zadovoljan kada mogu da učestvujem sa mojim igračima na ovako velikoj proslavi. Domaćini su se pokazali kako to i dolikuje Sremcima, na najvišem nivou, imaćemo lepe uspomena na Beočin.

Zadovoljstvo nije krio ni trener Cementa, Trivo Ilić:

– Gostovanje Partizana i Vojvodine ostaće nam u lepom sećanju. Renomirani protivnici prikazali su se u lepom svetlu i kao pravi prijatelji Cementa. Ujedno, ovo su za moje igrače, bile još dve kontrolne utakmice za nedeljni prvenstveni meč.

Pre utakmice odigran je turnir pionira, a zatim revijalna utakmica veterana Cementa i RTS. Priređena je i svečana akademija, dodeljene su nagrade i zahvalnice svima koji su doprineli u razvoju fudbala u Beočinu. Svečanosti su prisustvovali čelnici FS Srbije, FS Vojvodine i GFS Novog Sada.


Cement – Vojvodina 0:5 (0:5)
Strelci: Tumbasović u 8, Kosović u 20, Đorđević u 25, Denković u 33. i 38. minutu. Stadion: Cementa u Beočinu. Gledalaca: 600. Sudija: Gagić (Novi Sad).

CEMENT: Đurikin, Gašparević, Kukolj, Kiš, Topolić, Čović, Bakoš, Nedimović, Peruničić, Džarić, Hadžić. Igrali su još: Svrkota, Đurić, Simić, Uzelac, Vuković, Vislavski, Filipović, Samardžić, Đorović, Kuzmanović, Stojičić.

VOJVODINA: Popović, Kosović, Gaćinović, Fatić, Nastić, Barić, Denković, Vuković, Tumbasović, Milinković, Đorđević. Igrali su još: Rackov, Kovačević, Desančić, Petrović, Vujačić, Babić, Stamenić, Grgić, Makarić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...