Press / Sportski žurnal: Žakula umesto Delača na golu

Žakula umesto Delača na golu25.10.2013. 08:33

Sportski žurnal(2)
I

skusni Srđan Žakula biće na golu Vojvodine u meču s OFK Beogradom, umesto do sada standardnog Mateja Delača.

To je jedna od promena koje je najavio šef stručnog štaba Marko Nikolić posle prvog prvenstvenog poraza u prošlom kolu od Slobode na „Karađorđu:

- Ništa u tome nema dramatično. Jednostavno, Delač ima izvesne probleme sa formom i dobro će mu doći mali predah. Što se Žakule tiče, on je do sada bio u drugom planu i nametnuo se kroz rad na treninzima. Zaslužio je da dobije šansu – objašnjava strateg Novosađana.

Žakuli će ovo biti prvi nastup u ovom prvenstvu. Poslednji put u utakmicama za bodove bio je na golu Vojvodine proletos, 13. aprila, u novosadskom remiju sa Slobodom (2:2).

Takođe, pre mesec dana istakao se u susretu šesnaestine finala kupa kada je Vojvodina udarcima sa „bele tačke” eliminisala Slogu u Kraljevu, a 34-godišnji Žakula načinio podvig odbranivši čak tri jedanaesterca.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...