Press / Večernje novosti: Vojvodina krenula put Beleka

Vojvodina krenula put Beleka25.01.2014. 13:19

Večernje novosti(1)
F

UDBALERI Vojvodine u subotu kreću put Turske, gde će u letovalištu Belek nastaviti sa pripremama za prolećni deo sezone, do 9. februara i odigrati šest pripremnih mečeva. Prvi je na redu već u nedelju kada je rival Novosađanima austrijska Admira.

Na spisku putnika su trojica golmana: Srđan Žakula, Milan Jovanić i Emil Rockov i 23 igrača. Defanzivci: Nikolić, Živković, Nastić, Babić, Pankov, Đurić, Pekarić i Novaković, vezisti: Radoja, Poletanović, Tumbasević, Ivanić, Milinković-Savić, Popara, Kosović, Vranješ, Alivodić, Spremo, Gaćinović i Nenadović i napadači: Veselinović, Ilić i Stojanović.

Kada govori o pojačanjima, trener Branko Babić u pri plan ističe činjenicu da se većina novajlija već na prvom treningu uklopila u ekipu.

- Veselinović nam je i te kako potreban u konceptu realizacije. Dolazak golmana Jovanića je dobra priča, iskusan je, pozitivan... Stojanović bi trebalo da se potvrdi u “špicu”, nije on trećeligaški igrač već bivši fudbaler OFK Beograda sa stažom u Belgiji, takođe, sjajno je prihvaćen i Novaković koji se vratio. Sada je na nama da spojimo mladost i iskustvo - objasnio je Babić.


U NEDELJU SA ADMIROM

VOJVODINA će odigrati šest kontrolnih utakmica u Turskoj. Redom: Admira Vaker (26. januar), Tom iz Tomska (28), Sigma Olmouc (30), Tiraspolj (31) i Terek iz Groznog (4. februar). Šesti po redu meč trebalo bi da se odigra 6. februara, a suparnik će biti određen na licu mesta.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...