Press / Dnevnik: Nebojša Kosović: Pričaćemo na terenu

Nebojša Kosović: Pričaćemo na terenu28.01.2014. 19:55

Dnevnik(2)
T

reninge u utorak je, po savetu doktora Borka Vukosava, propustio jedan od najmlađih prvotimaca Vojvodine Nebojša Kosović. Zvanično najbolji mladi fudbaler Crne Gore imao je problema s temperaturom, pa je iz predostrožnosti dobio dan pauze i rado se odazvao molbi da priča za “Dnevnik”.

- Imam temperaturu oko 38 stepeni, pa mi je dr Vukosav rekao da propustim jedan dan rada. Već u sredu vraćam se obavezama, treniraću punom snagom i, ukoliko tako odredi šef Branko Babić, igraću u utakmici s ruskim Tomom. Pripreme protiču odlično, atmosfera u ekipi je vrhunska i, iako smo mladi, nikakve neozbiljnosti nema, već se trudimo da na svakom treningu pružimo maksimum.

Šta očekujete od današnjeg sureta s ruskim preimjerligašom iz Tomska?

- Svi smo željni lopte i utakmica i to se i oseti na našim treninzima. Biće onako kako nam trener bude naložio u današnjem susretu, igraćemo i ponašati se u skladu s njegovim zahtevima.

Mogu li crveno-beli na proleće do trofeja u Kupu Srbije?

- Ne bih ja da pričam o tome. Pričali smo puno ranijih godina na tu temu, pa ništa nismo ostvarili. Imamo mlad tim koji je upotpunjen iskusnijim igračima. Dosta nas dobro se poznajemo iz omladinskih dana i mislim da nam je to jedna od prednosti. Verujem da možemo da uradimo puno toga dobrog na proleće i samo od nas zavisiće koliko ćemo uspeti u ostvarivanju želja - istakao je Nebojša Kosović.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...