Press / Mondo: Menadžer: Milinković-Savić ne ide u Junajted

Menadžer: Milinković-Savić ne ide u Junajted18.05.2014. 13:12

Mondo(1)
P

redsednik Upravnog odbora Vojvodine Zoran Pavlović izjavio je da je posle dvodnevnih iscrpljujućih razgovora klub iz Novog Sada prihvatio odlične uslove slavnog Mančester junajteda oko prelaska talentovanog golmana Vanje Milinkovića-Savića na Ostrvo.

"Nije baš išlo glatko, ali je epilog razgovora sa Budimirom Vujačićem skautom Mančester junajteda za jugoistočnu Evropu, Džonom Aleksanderom, generalnim sekretarom i Džimom Lourelom, direktorom skautske službe, dogovoreno da Vanja pređe u njihov klub tek za godinu dana, kada bude punoletan. Očekujem da ćre predstavnici Mančestera naredne nedelje doći u Novi Sad kako bi se dogovorili sa Vanjinim roditeljima", rekao je za "Sport" Pavlović.

I Mančester junajted objavio je istovetnu stvar, da je napravljen dogovor, ali je problem baš u tome, što je Vanja maloletan i što prema propisima FIFA transfer ne može da se obavi bez saglasnosti i potpisa roditelja.

A njegov menadžer Zoran Stojadinović tvrdi da do toga neće doći.

"Svakako da prija interesovanje Mančester junajteda, ali ništa nije potpisano sa naše strane, jer postoje bolje finansijske ponude iz Evrope. Ti zainteresovani klubovi žele da uzmu Vanju i njegovog brata Sergeja, takođeprvotimca Vojvodine, u 'paketu', a moje je da štitim interese igrača i porodice Milinković-Savić", izjavio je Stojadinović.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...