Press / Dnevnik: Nastavak niza u nedelju protiv Nišlija

Nastavak niza u nedelju protiv Nišlija12.09.2014. 20:54

Dnevnik(2)
F

udbaleri Vojvodine u okviru 5. kola Superlige Srbije u nedelju od 19 sati dočekuje niški Radnički. Za razliku od sutrašnjeg rivala, Novosađani su vrlo dobro započeli sezonu, a na konferenciji za medije najavili su nameru da nastave sa pobedama.

- Želimo da ponovimo dobre partije iz prethodnih mečeva i ne bežimo od uloge favorita. Trudićemo se da budemo organizovani i odigramo za gol više. Imamo samopouzdanje zbog igara koje smo pružili u prethodnim mečevima, imamo obavezu da pobedimo pred našim navijačima i naše ambicije su jasne - rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Zoran Marić.

Njegovo mišljenje deli i levi Bojan Nastić.

- Radnički će sigurno tražiti iskupljenje i bodove, ali mi smo Vojvodina, igramo na našem stadionu i idemo na pobedu, jer želimo da nastavimo seriju – rekao je Nastić.

Jučerašnji pres bio je prilika da se predstavi Danilo Sekulić, koji je poslednja lasta prelaznog roka. Igra u veznom redu i njegovim dolaskom stručni štab je želeo, koliko je to moguće, da nadomesti odlazak kapitena Nemanje Radoje.

- Drago mi je da sam se vratio na mesto gde sam počeo fudbalsku karijeru. Šest sezona sam proveo u Omladinskoj školi Vojvodine, prošao sam sve mlađe selekcije, ali kasnije nisam dobio priliku u seniorskom timu. Nadam se da će Vojvodina ove sezone nastraviti sa dobrim igrama i pobedama, a ja da ću pružati dobre partije, pa da svi budu zadovoljni – rekao je Danilo Sekulić.

Ovaj momak je u aprilu napunio 24 godine. U seniorskoj konkurenciji nastupao je za novosadski Proleter, Hajduk iz Kule i Voždovac. Ugovor sa Vojvodinom je potpisao na dve godine.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...