Press / Večernje novosti: Napad Vojvodine radi punom parom

Napad Vojvodine radi punom parom21.09.2014. 21:33

Večernje novosti(0)
F

udbaleri Vojvodine su nastavili seriju. U subotu uveče na „Karađorđu“ pali su i „plavi golubovi“, za peti jesenji trijumf novosadskog superligaša, i odličnu partiju začinjenu sa čak pet pogodaka izabranika trenera Zorana Marića.

- Potvrdilo se ono što često pominjemo, a to je činjenica da imamo ofanzivni potencijal, koji iz kola u kolo sve više dolazi do izražaja - kaže strateg Novosađana Marić. - Zaista, kada su raspoloženi, teško ih je zaustaviti i igrati protiv njih. Smatram da je sve bilo rešeno posle 20 minuta, kada smo postigli i drugi pogodak, a kompletna igra mog tima bila je mnogo dobra.

Enver Alivodić, napadač Vojvodine, odigrao je dobro, kao uostalom i čitava napadačka linija Novosađana, a odličnu partiju ukrasio je pogotkom i sjajnom asistencijom.

- Dobro smo odigrali, baš svi, i mnogo mi je drago zbog toga - kaže Alivodić, koji je uz Lazara Veselinovića sa šest, najprecizniji Novosađanin sa do sada postignuta četiri pogotka. - Ali, sada je najvažnije okrenuti se startu u Kupu Srbije, koji smo osvojili ove godine, a lane bili u finalu. Zaista je teško tri godine zaredom biti akter odlučujućeg meča, ali idemo da doguramo što dalje i da pokušamo da odbranimo trofej. Odmah zatim, nastavlja se prvenstvena trka sa Napretkom, koji je u naletu, ali mi želimo da nastavimo seriju.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...