Press / Dnevnik: Mirko Ivanić se sporo oporavlja od povrede

Mirko Ivanić se sporo oporavlja od povrede23.10.2014. 23:06

Dnevnik(0)
F

udbalere Vojvodine u subotu očekuje nimalo lak ispit protiv zahuktalog Voždovca, ali na megdan Beograđanima ponovo neće izaći kompletni. Od povrede se nije oporavio ofanzivni vezista Mirko Ivanić, što će biti hendikep za Novosađane.

-Magnetna rezonanca je pokazala blago napuknuće mišića, što se na prvobitnom snimku uopšte nije primećivalo. Zbog toga sam radio neke vežbe koje nije trebalo, pa se situacija nije poboljšavala. Sada se osećam bolje, idem na terepije i na vežbe u teretani, da ojačam butni mišić – objašnjava Mirko Ivanić.

Nezgodnu povredu zaradio je početkom utakmice protiv Napretka u Kruševcu, zbog čega je izašao već nakon pola sata igre. Nakon toga, propustio je mečeve protiv Novog Pazara na “Karađorđu” i Borca u Čačku, neće igrati ni protiv Voždovca.

- I dalje ne treniram, ali verovatno ću početi sa laganim trčanjem naredne nedelje. Nadam se da ću uspeti da se oporavim do meča sa Partizanom narednog vikenda, ali ako se to ne desi, sigurno ću biti spreman za duel sa Donjim Sremom – nada se Ivanić.

Koliko će nedostajati ekipi Vojvodine protiv Voždovčana pokazuje i podatak da je Ivanić najbolji asistent u ekipi Vojvodine u ovom prvenstvu. Upisao je četiri asistencije i postigao dva pogotka protiv OFK Beograda i niškog Radničkog), a po gol i dodavanje za gol je imao je i na revanš meču protiv slovačkog Trenčina u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ipak, koga nema bez njega se mora, navijači Vojvodine sutra očekuju nova tri boda.

- Naravno, samo pobeda dolazi u obzir. Moji saigrači i bez mene mogu i moraju da pobede Voždovac. Gostima, doduše, neće igrati Stefan Babović koji im je bitan igrač, ali i bez njega su dobra ekipa. Mnogo bi nam značila nova tri boda pred meč sa Partizanom – kaže Ivanić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...