Press / Večernje novosti: Vojvodina ne da Alivodića bez borbe: Razgovarali smo direktno, želimo da ga zadržimo u Novom Sadu

Vojvodina ne da Alivodića bez borbe: Razgovarali smo direktno, želimo da ga zadržimo u Novom Sadu19.12.2014. 09:59

Večernje novosti(0)
P

ARTIZAN je rešen da ove zime u svoje redove dovede Envera Alivodića i na tom putu im trenutno stoji samo dobra volja i želja iskusnog veziste.

Činjenica da mu ugovor ističe sa poslednjim danom 2014. ne sprečava čelnike Vojvodine da i dalje razmišljaju o opciju po kojoj bi Alivodić sa novim ugovorom u džepu i na proleće nosio dres kluba iz "srpske Atine".

- Zna se da smo razgovarali direktno i veoma otvoreno, ponudili uslove uz koje je moguća i korekcija i sasvim je jasno da želimo da zadržimo Alivodića u našim redovima - kaže Mićo Vranješ, transfer koordinator Vojvodine koji je u četvrtak ponovo razgovarao sa Alivodićevim agentom.

Poslednjih dana se dosta pisalo o tome da je Alivodić praktično jednom nogom u Partizanu, o čemu u Vojvodini za sada ne znaju ništa.

- S njegove strane još nemamo zvaničan odgovor i očekujemo ga. Ako Alivodić ne ostane na "Karađorđu", više bismo voleli da nastavi karijeru u inostranstvu nego u suparničkom taboru, jer bi u tom slučaju bio značajno pojačanje za rivala - iskren je Vranješ.

Iskusni vezista je dan ranije nagovestio da je trenutno znatno realnija opcija dolazak u Humsku nego ostanak na "Karađorđu" ili odlazak u inostranstvo.

- Obostrana želja za saradnjom postoji, ostalo je još da se priča konkretizuje. Sada nema prepreke u vidu obeštećenja, biću slobodan igrač, ali da ne trčimo pred rudu - istakao je Alivodić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...