Press / Mondo: Kačar ne menja dres

Kačar ne menja dres05.07.2015. 14:36

Mondo(0)
G

ojko Kačar nije se mnogo naigrao u Hamburgu, sve do finiša poslednje sezone. Za pet godina, koliko je zvanično u nemačkom klubu, imao je minornu ulogu u timu, pa je posle nastupa za rezervni tim prošle godine igrao i na pozajmicu u Osaki.

I kada su mnogi verovali da će konačno napustiti HSV, Gojko je zablistao, izborio se za minutažu, stekao poverenje stručnog štaba, nakon čega je i stiglo produženje ugovora.

On je zvanično produžio ugovor sa Hamburgom na godinu dana.

Velika promena usledila je po dolasku Bruna Labadije na mesto trenera ekipe, koji je Kačaru ukazao poverenju, a ovaj iskoristio šansu na najbolji mogući način.

On je u finišu sezone pomogao ekipi golovima u ključnim mečevima za opstanak u Bundesligi, nakon čega je postalo jasno da na njega treba ozbiljnije računati.

Gojko Kačar (28) je pre dolaska u Hamburg 2010. godine nastupao za Hertu, a pre toga za Vojvodinu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...