Press / Mondo: U Novom Sadu žale za šansama

U Novom Sadu žale za šansama28.08.2015. 12:36

Mondo(1)
V

ojvodina se nije predavala i pored velikih 0:3.

Pred svojim navijačima pokušale su "lale" od prvog minuta da napadnu ekipu Viktorije, ali za razliku od njih, rival je pogađao kada je bilo potrebno da se lomi utakmica. Na kraju - 0:2, za ukupnih 0:5.

U prvih 15 minuta šanse su imali i Ožegović, Ivanić i Paločević, ali gola nije bilo. Iskusna ekipa kao što je Plzenj uspela je to da kasni i već posle 20 minuta, ionako praktično nemoguću misiju, učini još težom.

Jedan od najboljih igrača u utakmici protiv Plzenja u Novom Sadu Aleksandar Paločević, koji je meč počeo zbog povrede Puškarića i suspenzije Stanisavljevića, rekao je posle utakmice da se u ovakvim utakmicama ne sme promašiti toliko šansi.

"Odlično smo ušli u utakmicu, imali smo dosta prilika u prvom poluvremenu - jednu smo morali da realizujemo! Primili smo nesrećan gol ni iz čega bukvalno, posle je bilo jako teško, ali borili smo se do zadnjeg trenutka", rekao je Aleksandar i zahvalio publici na sjajnom navijanju.

Na konstataciju da je samo minut pre meča Ivanić pogodio stativu kaže:

"I ne samo to, i ja sam imao priliku i Ožegović.... Igramo jako dobro, ali baš nismo imali sreće, kad neće nijedna da ne uđe.... Na ovakvom takmičenju ne sme toliko da se promašuje", zaključio je još jednom bivši vezista OFK Beograda.

Vojvodina je porazom u revanšu završila ovosezonsku "evropsku ekskurziju" u kojoj su padali MTK, Spartaks i Sampdorija, ali je na poslednjem koraku, Viktorija, ipak bila prevelik zalogaj za Staru damu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...