Press / www.sportske.net: 'Dan D'' za Ivanića, stigla još jedna ponuda!

'Dan D'' za Ivanića, stigla još jedna ponuda!01.09.2015. 22:10

www.sportske.net(1)
J

oš uvek postoje šanse da najbolji fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić ipak promeni sredinu ovog leta.

Juče su čelnici Partizana bili veoma uporni u pokušajima da angažuju ovog igrača, ali Vojvodina nije htela da odstupi od svojih zahteva i Ivanić je ostao na ''Karađorđu''.

Podsetimo, prvi čovek Vojvodine Zoran Šćepanović je posle okončanih pregovora poručio da je Partizan ponudio ''premalo novca'' (1.5 miliona evra plus procenat od sledeće prodaje).

Međutim, još uvek je neizvesno do kada će se Ivanić u Novom Sadu i zadržati.

Jer, prema poslednjim informacijama, u trku za Ivanića uključila se i portugalska Benfika, koja će imati vremena do ponoći da angažuje mladog reprezentativca Srbije.

Tim povodom, sastao se i Upravni odbor Vojvodine, koji treba da donese odluku da li će prihvatiti ponudu Portugalaca i dati dozvolu Ivaniću za odlazak u inostranstvo, ili će do kraja istrajati u nameri da se ovog leta ne odriče usluga predvodnika aktuelnog sastava.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...