Press / 021.rs: Voša dočekuje "Real sa Nišave"

Voša dočekuje "Real sa Nišave"17.10.2015. 10:05

021.rs(0)
F

udbaleri Vojvodine danas dočekuju Radnički iz Niša u 14. kolu Superlige Srbije.

U prošlom kolu su Novosađani pobedili OFK Beograd, a sada imaju novu šansu da poprave bodovni saldo protiv "Reala sa Nišave", ali i igru koja u nekoliko prethodnih utakmica nije na zavidnom nivou.

Trener crveno-belih Zlatomir Zagorčić rekao je da će na teren izvesti tim koji je pobedio Sampdoriju i Partizan, tako da možemo da očekujemo Vojvodinu u svom najjačem sastavu.

- Radnički je ekipa koja prima malo golova, ali ih teško i postiže. To je disciplinovan tim, koja zna dobro da se brani, a u napadu su posebno opasni iz polukontre i kontre, kao i iz prekida, i na to ćemo morati dobro da obratimo pažnju. Rekao sam da ćemo uvek igrati ofanzivan fudbal, na gol više, i tu se ništa nije promenilo. Što se tiče rezultata Radničkog protiv timova koji su igrali u Evropi, to me ne dotiče previše - rekao je Zagorčić.

Vojvodina trenutno zauzima 6. mesto sa 20 osvojenih bodova. Utakmica počinje u 15 časova na "Karađorđu".

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...