Press / Večernje novosti: Prodaju i najbolje

Prodaju i najbolje16.01.2010. 12:03

Večernje novosti(0)
U

VOJVODINI su do grla zakopčani. Naravno, kada je reč o prelaznom roku i transferima. Zna se da je na meti inostranih klubova udarni trio Novosađana: kapiten Dragan Mrđa, mladi reprezentativci Dušan Tadić i Danijel Aleksić, ali o pojedinim detaljima nema ni reči.
Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine, međutim, posredno potvrđuje da iza dimne zavese, svakako ima i vatre.
- Posle vikenda, više će se znati i mnoge stvari raščistiti.
Ono što je poznato je da bi u skorije vreme u Novi
Sad trebalo da doputuje delegacija moskovskog CSKA koji je navodno ponudio dva miliona evra za Danijela Aleksića.
- Verujte mi da ništa o tome ne znam, jedino ono što u novinama čitam. Čekam da dođu, da sednemo da razgovaramo pa da vidimo šta ćemo i kako - kaže Aleksić koji ne krije da bi rado obukao dres moskovskih „armejaca“ jer u njemu igra bivši fudbaler Vojvodine, Miloš Krasić.
Za Dušana Tadića, za koga je obeštećenje oko 2,7 miliona evra po tabeli međunarodne agencije, zanimaju se Hihon i Sampdorija.
- Ništa se ne dešava, bar da ja znam. Iskreno, ide mi se u inostranstvo, posebno kada je reč o Kalču ili Primeri. Novi izazovi, nova dokazivanja, jače lige - ne krije Tadić.
Kapiten, Dragan Mrđa je pored interesa klubova iz Nemačke i Turske, čini se najbliži Apeninskom poluostrvu. Njegovo obeštećenje je oko 2,2 miliona evra.
- Ne znam o kojoj cifri je reč, a nešto konkretnije trebalo bi da saznam početkom naredne nedelje. Znam da su predstavnici kluba iz Italije bili na razgovoru sa Upravom kluba i da je preostalo još da se razgovara i da se preciziraju neki detalji. Iskreno, ide mi se u Italiju ali sačekajmo da vidimo šta će biti - kaže Mrđa.

NESTOROVIĆ PRE KIZITA
AKO ne produži ugovor sa Vojvodinom, Jozef Kizito, tamnoputi reprezentativac Ugande, po svemu sudeći neće biti licenciran za novosadske „crveno-bele“.
- Interes je da na poziciji levog beka razigravamo, recimo Duška Nestorovića.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...