Press / Večernje novosti: I Bilbija u avionu za Tursku

I Bilbija u avionu za Tursku30.01.2010. 09:39

Večernje novosti(0)

NEMANJA Bilbija (19), napadač banjalučkog Borca, doputovao je u Novi Sad u četvrtak pred ponoć, a u petak potpisao četvorogodišnji ugovor sa Vojvodinom. U taboru Novosađana od njega očekuju da dostojno zameni mladog reprezentativca Danijela Aleksića.

- Došao sam u veliki klub, to je izazov da napravim korak više u karijeri - rekao je na promociji Bilbija.

Vernost Novosađanima na godinu dana produžili su kapiten Dragan Mrđa i štoperi Darko Lovrić i Stefan Zogović, a predstavljeni su i mladi igrači Slobodan Novaković i Nikola Mojović (18).

Novosađani u subotu kreću u Antaliju gde će u okviru druge faze priprema, odigrati četiri-pet pripremnih mečeva (Košice, Sigma, Karpati i Temišvar). U hotelu „Titanik“ biće smešteni: Brkić, Kesić, Lazović, Medojević, Smiljanić, Karan, Lovrić, Vulićević, Ađuru, Pleč, Đurišić, Nestorović, Đurovski, Tumbasević, Adams, Tadić, Stjepanović, Mrđa, Novaković, Mitošević, Katai, Šušnjar, Babić, Mudrinski, Faber, Bilbija i, eventualno, Mojsev.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...