Press / www.sportske.net: Pantelić: ''Najbolji prelazni rok za Vojvodinu u poslednjih petnaestak godina''

Pantelić: ''Najbolji prelazni rok za Vojvodinu u poslednjih petnaestak godina''26.02.2010. 16:23

www.sportske.net(1)
M

iodrag Pantelić naglašava da Vojvodina ima visoke ciljeve u nastavku sezone, a glavni je izlazak u Evropu. Novosađani taj cilj mogu da ostvare osvajanjem Kupa, što je i želja svih u klubu, ali i plasmanom na treće mesto u prvenstvu, što je realnost, obzirom na zaostatak za vodećima posle jesenjeg dela sezone.

''Naš cilj broj jedan je Evropa i Vojvodina kao klub je dužna da uloži sve što može za plasman na međunarodnu scenu. To je od višestrukog značaja za klub, kako finansijski, tako i zbog povećanja rejtinga kluba i rednosti igrača na međunarodnom tržištu. Cilj nam je da to ostvarimo preko završnice Kupa, ali i u prvenstvu će biti borbe za treće mesto. Ima još ambicioznih klubova, poput OFK Beograda, Jagodine, Spartaka, Javora...'', oprezan je Pantelić.

Ipak,veliki razlog za optimizam mu daje uspešno obavljen posao u prelaznom roku, kao i kvalitetno odrađene pripreme tokom zime.

''U pauzi smo se značajno pojačali, angažovali smo, između ostalih, Adamsa, Bilbiju, Mojsova, Merebašvilija, članove reprezentativnih selekcija i nije samo moje mišljenje da smo imali najbolji prelazni rok u poslednjih 10-15 godina. Takođe, i pripreme su odrađene prema planu, poslužilo nas je vreme u Turskoj, a nije bilo slabljenja intenziteta rada ni po povratku u Novi Sad'', zadovoljno konstatuje Pantelić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović23
Zukić22
Zady Sery20
Korać18
Petrović16
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...