Vesti / Utakmice / Vojvodina dočekuje Javor

Vojvodina dočekuje Javor24.04.2009. 13:23

Autor: fkv.com(0)
S

ubota 25. april 2009. godine
27. kolo Jelen superlige
Stadion "Karađorđe", početak u 16h

Ko je mogao u avgustu 2008. godine da pretpostavi da će duel između Vojvodine i Javora odlučivati ko će prvenstvo završiti na drugom mestu?
Prvi ovosezonski duel Habitfarmovci rešili su u svoju korist rezultatom 1-0. Tada je trener bio Bekvalac. Trenerski trijumvirat Radojičić, Marić i Šaraba predvodili su Vojvodinu u drugom duelu ova dva tima koji je odigran u Novom Sadu. Vojvodina je slavila pogotkom Igora Đurića, a meč je ostao zapamćen po virtouznoj igri veterana Pantelića i gruboj igri momaka u crveno-belim dresovima. Samostalni trener Marić ima veliku priliku da veže treću pobedu za redom i, faktički, da u samo 7 dana dva puta pobedi najbliže pratioce na tabeli.
Sutrašnji meč igra se u veliki ulog - Vojvodina se sa novom pobedom rešava jednog konkurenta za visok plasman i pravi veliki iskorak na tabeli ispred zvezde, dok Javorova pobeda donosi nove zaplete u borbi za drugo mesto.
Zbog povreda, trener Marić neće moći da računa Brkića, Grozdanovskog i veterana Pantelića dok svi ostali igrači konkurišu za startnih jedanaest.
Kao i prošli meč, zbog rekonstrukcije stadiona biće otvorene severna i istočna tribina, dok će cene karata iznositi 100 i 200 dinara.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić12
Ivanović9
Vukanović8
Radulović7
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Korać2
Savićević2

Igrač sezone
Vukanović23
Zukić20
Zady Sery20
Radulović20
Korać18
Milosavljević15
Petrović14
Índio14
Carević14
Ivanović12

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...