Vesti / Utakmice / Vojvodina izvukla bod, Vignjevićev novi šamar navijačima

Vojvodina izvukla bod, Vignjevićev novi šamar navijačima24.10.2012. 00:40

Autor: fkv.com Team(7)
U

takmicu je obeležila nova parodija u režiji “super napadački orjentisanog” Nebojše Vignjevića (koji nikako da prihvati činjenicu da treba da ode sa klupe), čarobnog “ja imam mošnice i rado ih pokazujem navijačima” golmana Supića (koji je, da ne grešimo dušu, solidno branio – osim što je bio nevaspitan), te glavnog sudije Vasića, koji je u dva navrata (u svakom poluvremenu) drastično oštetio goste ne svirajući penal (u drugom slučaju i isključenje pomenutog Supića, a to beše na 0:1, što bi Hajduk, verujemo, znao da iskoristi i odnese sva tri boda iz Novog Sada). Crveneše nam obrazi naposletku, jer se nastavlja period u kome smo očajni, u kome ne vidimo svetlo na kraju tunela, a odgovorni nikako da odgovaraju (za to).


FKV – Hajduk 1:1 (0:0)
Strelci – Bojović u 78’ za domaće, a Cvetković u 56’ za goste.


FKV (trener Nebojša Vignjević) - Supić, Vulićević, Branković, Trajković, Đurić, Ađuru (58’ Radoja), Moreira (90’ Deletić), Stevanović, Oumaru, Bilbija (58’ Katai), Bojović.

Hajduk (trener Milan Milanović) - Brać, Bulatović, Obrovac, Adamović (90’ Kiš), Ćulum, L. Veselinović, Sekulić, Kovačević (84’ M. Veseliović), Lalić, Cvetković, Stojković (84’ Zorica).

Sudija Aleksandar Vasić pokazao žute kartone gostima: Braću, Bulatoviću, Stojkoviću i L. Veselinoviću.


Peti meč zaredom Vojvodina nije uspela da trijumfuje. Ovoga puta isprečio se kulski Hajduk, ekipa koja se nalazi nadomak zone ispadanja.

Crveni-beli su dobro otvorili meč i imali par dobrih prilika. Najviše vredi istaći stativu Bojovića nakon slobodnog udarca Brankovića.

Drugo poluvreme donelo je očajnu igru “naših”, što je rezultiralo vođstvom fudbalera u plavim dresovima. Evrogol sa dvadesetak metara udaljenosti, u 56. minutu, postigao je Cvetković. Ipak uspevamo da izjednačimo u 78. minutu preko Bojovića, koji je odlično reagovao na ubačaj Brankovića iz kornera.

Do kraja utakmice bez izraženih prilika, pa bejasmo svedoci novog posrtanja Vojvodine.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...