Vesti / Utakmice / Voša "četvorkom" u narednu rundu

Voša "četvorkom" u narednu rundu23.09.2009. 16:43

Autor: budababa(3)
P

red nešto više od hiljadu gledalaca, Vojvodina je započela ovogodišnje učešće u Lav Kupu Srbije. Crveno-beli su nastupili u sledećem sastavu: Kesić, Vulićević, Kizito (Lakić), Lovrić, Karan, Tumbasević, Medojević, Đurovski (Aleksić), Stjepanović (Tadić), Maksimović i Mrđa.

Gosti su načeti već u sedmom minutu pogotkom Tumbasevića, što je uticalo na dalji tok utakmice. Zaigrali su otvorenije i jedni i drugi, a u takvom odmeravanju snaga prednost je bila na strani superligaša. Do kraja poluvremena, Đurovski je udvostručio prednost domaćina, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji da su Novosađani bilo malo prisebniji u završnicama akcija.

Drugo poluvreme nije donelo promenu odnosa snaga na terenu, a već na samom početku Mrđa je i definitivno zapečatio sudbinu gostiju. U 60. minutu, u igru je ušao mladi Aleksić, koji je doživeo ovacije pri ulasku na teren, a publici se ubrzo odužio lepim golom iz sjajno izvedene akcije sa Tadićem. Do kraja utakmice beležimo još nekoliko zrelih prilika za Vojvodinu, ali su se u nekoliko navrata ispromašivali Aleksić, Mrđa i Tadić.

Utakmica je bila fer i korektna, ali i pored toga žute kartone u ekipi Vojvodine dobili su Kizito i Tumbasević. Opšti je utisak da je Voša prošla u narednu rundu sa pola snage, te da su neki "kečevi u rukavu" sačuvani za nedeljni okršaj sa liderom prvenstva, Crvenom Zvezdom.

(Slike sa današnjeg meča možete pogledati u galeriji:

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php?n=26 )

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Korać17
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...