Večernje novosti wrote:Tadić ide u Rusiju?
Nezadrživi asistent, ubojit golgeter. Sezonama među najkorisnijim fudbalerima u holandskoj ligi - Dušan Tadić. Tventeu ove godine ne cvetaju ruže, pitanje je šta će se dešavati na leto. Što se srpskog reprezentativca tiče, ne mora da brine, pošto ponude neće izostati.
Naprotiv, Holanđani kažu da stižu aberi iz Rusije kako bi Tadić mogao na jesen da tamo nastavi karijeru.
- Do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok, otvoren sam za sve mogućnosti. Možda bude nekih ponuda koje ne mogu da se odbiju - priznaje Dušan Tadić.
I dalje je dosta igrača koji preferiraju neke druge zemlje, atraktivnije destinacije od Rusije. Za Tadića to nije problem.
- Ranije kada sam gledao utakmice iz Rusije, video sam loše terene, slabu posetu... Ali fudbal u toj zemlji je strašno napredovao i za koju godinu liga će im biti među najjačima u Evropi! Moj drug Zoran Tošić, koji igra za CSKA, kaže da se još više radi na organizaciji i razvoju zbog SP 2018. godine. Ranije su fudbaleri išli u Rusiju samo zbog velikog novca, a sada je i šampionat postao veoma jak i zanimljiv. Zato ne treba unapred odbaciti nijednu opciju - ističe Dušan Tadić.
Gde su, šta rade...?
- Grof Žekula
- Administrator
Re: Gde su, šta rade...?
- Grof Žekula
- Administrator
Večernje novosti wrote:Lane trči sezonu karijere
Milan Jovanović, mada prekjuče zašao u 33. godinu života, igra sezonu karijere u belgijskom fudbalu, složni su u oceni tamošnji mediji („Njuzblad”, „7 na 7”...). Bivši srpski reprezentativac je, izračunali su novinari, najproduktivniji igrač Anderlehta: imao udeo od 29,73 odsto u svim golovima tima u prvenstvu (22 od 74). Bolji je i od prvog napadača i golgetera Mbokanija (25,67%).
Na Lanetovim krilima, Anderleht je u sredu, konačno, upisao „trojku” u plej-ofu i ako nastavi u pobedničkom ritmu odbraniće titulu prvaka. To bi našem asu bila druga (uzastopna) na stadionu „Konstant Vanden Štok” (ukupno četvrta u Belgiji, prethodne dve sa Standardom). Prema ranijem dogovoru, osvajanje šampionskog trofeja bi trebalo da inicira produženje saradnje za još jednu godinu, pod važećim uslovima (1,7 miliona evra bruto). Međutim, novinari pišu da „Jova igra poslednje utakmice u ljubičastom dresu”.
- Ako odem iz Belgije, to će biti na velika vrata - rekao je najbolji igrač Anderlehta
Šaleta Kordić ušao u 54. minutu utakmice u igru i sa dva gola u finišu doneo pobedu "kanarincima" protiv Sloge (2:1).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Red Marquis
- Moderator
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... d-Gruzijom" onclick="window.open(this.href);return false;
Io odio Belgrado
Sad sam malo gledao, vidim da je Meda igrao od 79. minuta u pobedi svog tima u gostima protiv Verdera. Gazi, Medo! 

- Grof Žekula
- Administrator
I danas od 81' Meda na terenu:laki wrote:Sad sam malo gledao, vidim da je Meda igrao od 79. minuta u pobedi svog tima u gostima protiv Verdera. Gazi, Medo!
Wolfsburg 3 - 1 Moenchengladbach
[video]http://www.youtube.com/watch?v=mrsvga91uTA[/video]
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
U jednom trenutku kaze da nije igrao u bas velikom klubu, kao i da je Ajaksov trening kamp neverovatan. Mozda nas FCVB i nije bas tako evropski kao sto mislimo...
Velika steta sto nismo ovog momka imali prilike da gledamo bar dve sezone u prvom timu. Ogroman propust kluba...
Velika steta sto nismo ovog momka imali prilike da gledamo bar dve sezone u prvom timu. Ogroman propust kluba...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ajaksov kamp je svemirski, ima apsolutno sve, pa cak i vise od toga, oni nisu merodavni za bilo kakvo poredjenje... Na Vujadinu bih malo vise paznje poveo o kvalitetu podloge/trave, sve ostalo je fenomenalno za nase (pa i evropske) uslove.
Sto se tice ovog derana, ja cu reci da dok sam gledao njega i Ivanica u tandemu na sredini, da sam mastao o trenutku kad ce zajedno zaigrati za prvi tim - neverovatno!!! Zanimljivo da su obojica iz Backog Jarka, kao i jos dosta klinaca iz nasih mladjih kategorija. To mesto (zajedno sa Temerinom) daje neverovatan broj fudbalera.
Sto se tice ovog derana, ja cu reci da dok sam gledao njega i Ivanica u tandemu na sredini, da sam mastao o trenutku kad ce zajedno zaigrati za prvi tim - neverovatno!!! Zanimljivo da su obojica iz Backog Jarka, kao i jos dosta klinaca iz nasih mladjih kategorija. To mesto (zajedno sa Temerinom) daje neverovatan broj fudbalera.
Mereba postao prvak Gruzije sa Dinamom.
Drina wrote:Mereba postao prvak Gruzije sa Dinamom.

Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
- Grof Žekula
- Administrator
u 17:30h, prenos na Eurosport-u 2
Hamburger : Wolfsburg
Medojević u startnoj postavi, Kačar na klupi.
Hamburger : Wolfsburg
Medojević u startnoj postavi, Kačar na klupi.
Boske igrao poslednjih pola sata za Sevilju u pobedi nad Espanjolom od 3-0.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Grof Žekula
- Administrator
Solidno, s obzirom koliko dugo nije igrao...Čak i nije bio na mestu zadnjeg veznog, već ispred istog.laki wrote:Kako je Meda igrao?
Proveo je svih 90' na terenu, s tim što Wolfsburg može da žali za onim što je promašio (u 2. poluvremenu posebno).
Na kraju 1-1...