Kup Srbije - sezona 2012/13
- Schteph_F89
Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj 20:30h
Pa proslavicemo kup sa Markijem R. i Blitzkrigom!Dajte pozitive!
Ne bih da mracim ovde ali moram da iznesem nesto sto me polako pocinje zabrinjavati.
Pre svega, optimizam je ok stvar ali... mislim da polako pocinjemo stvarati atmosferu kako
smo mi vec pobednici i kako je utakmica finala s Jagodinom samo formalnost. Ne mislim
konkretno na forum, nego uopste. Mislim da je to velika greska i da moramo svi zajedno,
pocevsi od samog kluba pa sve do nas navijaca, stati na loptu i malo utisati celu tu pricu.
Ne bih voleo da s takvom atmosferom nabijemo teret na ledja nasoj ekipi jer poznato je da
se unapred dobijene utakmice tesko dobijaju.
Sama cinjenica koliko se ceka trofej je sama po sebi dovoljan teret za nasu ekipu, nema potrebe
da im se dodatno otezava. Osim toga, ne smemo da potcenjujemo Jagodinu ni u sali.
Cinjenica je da smo kvalitetniji, i da smo sigurno favoriti ali ako nekoga trebamo ozbiljno
shvatiti iz ove lige onda je to Jagodina. Svake godine sve vise napreduju, vec nekoliko godina su
u samom vrhu, imaju jednu kompaktnu, cvrstu i iskusnu ekipu koja je duze vreme na okupu, igraju
veoma disciplinovano, imaju solidan sastav za nase uslove, imaju najboljeg strelca lige i
poprilicno ozbiljnu upravu za srpske prilike.
Dakle, moramo biti pametni i malo stati na kocnicu. Razumem nasu zelju, razumem da nam je tesko
da budemo strpljivi i hladne glave ali svako omalovazavanje Jagodine i neko nase slavlje unapred
bi nas moglo skupo kostati. Samo zelim da apelujem na sve Vojvodinase da ne pripremamo razanj
dok zec trckara sumom
Pre svega, optimizam je ok stvar ali... mislim da polako pocinjemo stvarati atmosferu kako
smo mi vec pobednici i kako je utakmica finala s Jagodinom samo formalnost. Ne mislim
konkretno na forum, nego uopste. Mislim da je to velika greska i da moramo svi zajedno,
pocevsi od samog kluba pa sve do nas navijaca, stati na loptu i malo utisati celu tu pricu.
Ne bih voleo da s takvom atmosferom nabijemo teret na ledja nasoj ekipi jer poznato je da
se unapred dobijene utakmice tesko dobijaju.
Sama cinjenica koliko se ceka trofej je sama po sebi dovoljan teret za nasu ekipu, nema potrebe
da im se dodatno otezava. Osim toga, ne smemo da potcenjujemo Jagodinu ni u sali.
Cinjenica je da smo kvalitetniji, i da smo sigurno favoriti ali ako nekoga trebamo ozbiljno
shvatiti iz ove lige onda je to Jagodina. Svake godine sve vise napreduju, vec nekoliko godina su
u samom vrhu, imaju jednu kompaktnu, cvrstu i iskusnu ekipu koja je duze vreme na okupu, igraju
veoma disciplinovano, imaju solidan sastav za nase uslove, imaju najboljeg strelca lige i
poprilicno ozbiljnu upravu za srpske prilike.
Dakle, moramo biti pametni i malo stati na kocnicu. Razumem nasu zelju, razumem da nam je tesko
da budemo strpljivi i hladne glave ali svako omalovazavanje Jagodine i neko nase slavlje unapred
bi nas moglo skupo kostati. Samo zelim da apelujem na sve Vojvodinase da ne pripremamo razanj
dok zec trckara sumom

Gde se sve mogu uzeti karte?
-
Ima li neko info kako teče podela ulaznica?
Ima li gužve?
Po jutru se dan poznaje...
Ima li gužve?
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
И мене ово занима, али праву гужву очекујем за који дан, када прође фрка око 1. маја. Ја ћу први тада ићи, као и доста људи које знам, јер пре тога никако да постигнем.trelos gia fcv wrote:Ima li neko info kako teče podela ulaznica?
Ima li gužve?

-
Stvarno ovde ima namcora da ne poverujes,pa vi samo cekate nesto da pljujete i osudjujete.
Jedne nedelje je Supic,sl nedelje je Bata,one tamo nedelje je Firma,pa onda ovi momci sa pesmom...
Evo ja iskreno nisam cuo za njih do sada,ali bas su me prijatno iznenadili,momci koji navijaju za Vosu napravili pesmu i spot za voljeni klub i u njemu su nasa dva miljenika iz ekipe Abu i Enver,sta je tu lose?
Napravite vi pesmu u pank verziji ili narodnjak,kako god zelite pa da vidimo kako ce ispasti,al u svakom slucaju ja bih vam odao priznanje za trud ! Vidi se da su Abu i Enver uzivali snimajuci spot,siri se pozitivna atmosfera i to je dobro! Aj prestanite da sirite negativnu energiju bar na ovoj temi,bar do finala u sredu,jer stvarno nemate razlog za to ! Znam da ce nas otici brdo na finale,a valjalo bi i protiv Rada da nas bude mnogo,kad mogu moji ortaci i ja iz Indjije da se cimamo ,mogu i ljudi iz NS-a !
Jedne nedelje je Supic,sl nedelje je Bata,one tamo nedelje je Firma,pa onda ovi momci sa pesmom...
Evo ja iskreno nisam cuo za njih do sada,ali bas su me prijatno iznenadili,momci koji navijaju za Vosu napravili pesmu i spot za voljeni klub i u njemu su nasa dva miljenika iz ekipe Abu i Enver,sta je tu lose?
Napravite vi pesmu u pank verziji ili narodnjak,kako god zelite pa da vidimo kako ce ispasti,al u svakom slucaju ja bih vam odao priznanje za trud ! Vidi se da su Abu i Enver uzivali snimajuci spot,siri se pozitivna atmosfera i to je dobro! Aj prestanite da sirite negativnu energiju bar na ovoj temi,bar do finala u sredu,jer stvarno nemate razlog za to ! Znam da ce nas otici brdo na finale,a valjalo bi i protiv Rada da nas bude mnogo,kad mogu moji ortaci i ja iz Indjije da se cimamo ,mogu i ljudi iz NS-a !

Slazem se...Ja sam odusevljen sa spotom, a i sa pesmom...!Promocija kluba/kupa ili cega vec, uvek je dobrodosla.Toga u proslosti nije bilo, rastemo svakim danom i nije dobro pljuvati po tome...! MOMCI SVAKA CAST!!!
Na ulaznici je reklama tv Arene, sto valjda znaci da ce malo ljudi po Srbiji gledati tekmu.
U pola pet posle podne bio jedini na blagajni na zapadu...
Koliko sam shvatio u tom momentu je nekih 350 karata podeljeno za zapad.
U pola pet posle podne bio jedini na blagajni na zapadu...
Koliko sam shvatio u tom momentu je nekih 350 karata podeljeno za zapad.
- Neizlecivi
Stanite to znaci da se moze birati tj da ce firma na severu biti odvojena od simpatizera?
Realno, meni se cini da je, sto se tice ovog finale, sve znatno slabije u odnosu na ono od pre dve godine.
Interesovanje, zelja, animacija, klupske akcije...tesko ce se to ponovi a jos teze prebaciti ta cifra i atmosfera.
Interesovanje, zelja, animacija, klupske akcije...tesko ce se to ponovi a jos teze prebaciti ta cifra i atmosfera.
-
Tvoj nik sve govori.
Ajde bre cimajte ljude,ja sam uveren da ce nas biti mnogo i da cemo napraviti dobru atmosferu.

Ajde bre cimajte ljude,ja sam uveren da ce nas biti mnogo i da cemo napraviti dobru atmosferu.
Слажем се да је много мања анимација око овог финала и да клуб много мање улаже, али мени не смета из једног простог разлога. Ајде баш да видимо колико нам се база повећела од прошлог финала? Колико смо добили овим бесплатним улазом целе полусезоне? Уопште се не оптерећујем цифром од пре две године, јер свако гостовање од 1500+ људи је домаћи задатак свима. Око тога не треба да се бринемо сигурно, толко ће нас бити минимум и то у најгорем сценарију. Сваки прави Сланинар ће тамо бити, а ми треба само да наставимо да радимо и да нам се база повећава!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Manja je euforija nego proslo finale, ali interesovanje je vece! Mi Gardinovcani smo skupili ljudi za jedan autobus, a dao sam im fore do nedelje da skupljam prijave.
Ima puno starijih ljudi koji koji su me bas iznenadili prijavom. Cak je i jedan deda izrazio zelju da ide, a znam da je stari Slaninar. Bice raznih profila ljudi ali garantujem da "onih" nema. Mozda nisu svi posveceni pracenju Vojvodine ali su svi u najmanju ruku simpatizeri starog kluba. Mozda je mnoge prelomilo i to sto po prvi put bus krece direktno iz Gardinovaca, ali meni je to ne bitno! Bitno je da ce nas biti minimum da ponovimo 2011-tu!
Jedan autobus(za sad) na 1400 stanovnika je procenat za postovanje!
Ima puno starijih ljudi koji koji su me bas iznenadili prijavom. Cak je i jedan deda izrazio zelju da ide, a znam da je stari Slaninar. Bice raznih profila ljudi ali garantujem da "onih" nema. Mozda nisu svi posveceni pracenju Vojvodine ali su svi u najmanju ruku simpatizeri starog kluba. Mozda je mnoge prelomilo i to sto po prvi put bus krece direktno iz Gardinovaca, ali meni je to ne bitno! Bitno je da ce nas biti minimum da ponovimo 2011-tu!
Jedan autobus(za sad) na 1400 stanovnika je procenat za postovanje!
Велики респект за Гардиновчане! Полако се буди јуначка Шајкашка а за њом ће и читав Нови Сад. Сетите се финала купа из 1997. године и шта смо тада сматрали за успех! Без сумње, биће ово инвазија од неколико хиљада људи!Stexman wrote: Jedan autobus(za sad) na 1400 stanovnika je procenat za postovanje!
Ne sumnjam da će nas biti par hiljada, ali velika je šteta što smo podeljeni na dve tribine, mnogo bi to lepše izgledalo da smo svi ili na severu ili na zapadu, ovako će na severu biti najviše oko hiljadu ljudi a sve ostalo će otići na zapad i neće ni pružati toliku podršku. Ovo je bila lepa prilika da se popuni taj njihov sever i da im pokažemo šta je navijanje i kakvu podršku Voša ima.