Kup Srbije - sezona 2012/13
Re: Finale Kupa: Vojvodina-Jagodina, 8. maj 20:30h
Mozes da uzmes vise karata, samo ti treba ime, prezime i JMBG od osobe za koju uzimas, ja tako uradio 

Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Jel moguce da mi i oko jebene raspodele karata moramo da se zavadimo? Dobro se secam price od proslog finala, kako je navijanje
bilo lose zato sto smo svi bili izmesani na istoj tribini! I da je to uticalo da kop izgleda lose? Kao, bilo bi bolje da je Firma formirala kop uz sever a ostali
da su popunjavali ostatak istoka? Zar nije takva prica kruzila?
Sad kad se pojavila informacija da ce neko biti na severu a neko na zapadu opet ne valja!?
Kao da ce jedni biti na marakani a neki na jna.
Bitno je da nas ode sto vise, a gde ce ko biti to je manje vazno! Ako igra bude kako svi prizeljkujemo bice dobra i atmosfera.
bilo lose zato sto smo svi bili izmesani na istoj tribini! I da je to uticalo da kop izgleda lose? Kao, bilo bi bolje da je Firma formirala kop uz sever a ostali
da su popunjavali ostatak istoka? Zar nije takva prica kruzila?
Sad kad se pojavila informacija da ce neko biti na severu a neko na zapadu opet ne valja!?
Kao da ce jedni biti na marakani a neki na jna.
Bitno je da nas ode sto vise, a gde ce ko biti to je manje vazno! Ako igra bude kako svi prizeljkujemo bice dobra i atmosfera.
A sta cemo sad sa ovim ljudima koji su vec podigli karte za zapad? Nas 5000 ce biti na severu, a njih 200 ce statirati na zapadu?
Lepo sam predlagao da se uzme istok. Iz prostog razloga sto se to pokazalo kao dobar potez na proslom finalu. Em smo blizi terenu, pa mozemo bolje da uticemo na igru, em nas kamere ne mogu ignorisati, pa cela zemlja moze da vidi koliko nas je i da nas nije pozeljno ignorisati.
Lepo sam predlagao da se uzme istok. Iz prostog razloga sto se to pokazalo kao dobar potez na proslom finalu. Em smo blizi terenu, pa mozemo bolje da uticemo na igru, em nas kamere ne mogu ignorisati, pa cela zemlja moze da vidi koliko nas je i da nas nije pozeljno ignorisati.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Zar se kamere na jna ne nalaze na istoku? Ili sam ja to nesto istripovao da je kod njih kontra?
I iz Odzaka krece jedan Bus za finale 

Neznam zasto se sekirate? Pa i Zapad i Sever ce biti do vrha puni nasim navijacima.

Svaka cast! Jeste to ceo bus sakupili na nivou grada sa okolinom ili se spajate sa nekim drugim gradom? Imam ja druga iz Bogojeva koji je do skoro aktivno dolazio na tekme,moram ga upoznati sa ovim.fare wrote:I iz Odzaka krece jedan Bus za finale

POnesi spisak i lične karte svih na spisku i nema problema. Čak sam uspeo i da upišem ljude bez lk, al su morali kasnije da ih donesu.laki wrote:Cisto sumnjam da kad dodjem sa imenima i prezimenima i borevima licnih karata tih istih ljudi da necu moci da podignem karte za njih. Pa sta treba sad da bi Pezos bio u istom busu da dodju svi djuture da bi ih stavili u isti bus?! Ok je da se siri info da svako treba da dodje po svoju kartu ali znatew i sami da to nije tako. Sta sad mi sa podbare treba da se skupimo svi zajedno da dodjemo po karte kako bi nas stavili u isti bus. Daj leba ti, to je totalna glupost, ali necu da duzim , danas sam pitao druga rekao mi je da je 99% siguran da cemo moci da dodjemo sa spiskom.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Toto Riina
Obavezno snimiti poziv na finale kupa sa Dimitrijem Banjcem-Djordje Cvarkov! Treba prepoznati trenutak sto marketing sektoru slabo ide.
Bice tesko finale i nemojte se zavaravati da je kup vec osvojen, da ce se palmine curke skloniti sa terena. Imaju iskusnu i dobro skockan tim za nase uslove, igraci na terenu moraju dati sve od sebe, a tako i mi sa severa!
Bice tesko finale i nemojte se zavaravati da je kup vec osvojen, da ce se palmine curke skloniti sa terena. Imaju iskusnu i dobro skockan tim za nase uslove, igraci na terenu moraju dati sve od sebe, a tako i mi sa severa!
Ozbiljni klubovi to rade ovako...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Boj8llp0 ... r_embedded[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Boj8llp0 ... r_embedded[/video]
Какав дан крв ти је*ем...У 97. години живота, на данашњи дан, преминуо је човек који је био самном на мојој првој утакмици Војводине, који је био уз мене на првој победи моје Војводине, човек који је био уз мене када је Војводина први пут изгубила и када је Војводина први пут ремизирала од када је ја пратим. Човек који је уз Војводину од када ја знам за себе. Мој прадеда Миле. И тачно ми се јебе, да извинете на изразу сви, ко ће све доћи тог осмог маја на север војног стадиона. Само ви сви прави дођите. Сви они који сваки дан живите за Војводину као ја, сви ви за које не прође дан, а да не помислите на Њу...На Прву Даму Новог Сада. Сви ви који као и ја када устанете ујутру - моментално помислите на Њу. Само дођите тамо и пишите историју заједно самном. Будите тамо када Војводина буде узимала први куп или будите тамо када Војводина буде губила шесто финале, не занима ме - само будите тамо. Зашто? Па зато што нико неће бодрити Војводину осим њених Сланинара! Нико је неће бодрити осим оних који заправо и јесу Војводина! Људи ми смо Војводина!!! Ја сам Војводина! Мој прадеда је са својих 96 година био Војводина и ја ћу још више бити Војводина за 30+ година.Јеб'о Бату и Рабрена и целу управу, МИ СМО Ф.К.В. !!! Само дођите тамо да пишемо историју, а знате како се каже - победници пишу историју!
ПРАДЕДА, ДЕДА, ОТАЦ И СИН - УВЕК СУ ЋЕ БИТИ СА ЊИМ!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- KoKanidja
Најежио сам се.

СРУШИЋЕМО СТАДИОН !!!

СРУШИЋЕМО СТАДИОН !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
- Ultra slanina
Bravo, bravo, bravo!!! To je ta slaninarska krv od koje se svaki pravi Vojvodinaš naježi kad pročita ovako nešto.Passion wrote:Какав дан крв ти је*ем...У 97. години живота, на данашњи дан, преминуо је човек који је био самном на мојој првој утакмици Војводине, који је био уз мене на првој победи моје Војводине, човек који је био уз мене када је Војводина први пут изгубила и када је Војводина први пут ремизирала од када је ја пратим. Човек који је уз Војводину од када ја знам за себе. Мој прадеда Миле. И тачно ми се јебе, да извинете на изразу сви, ко ће све доћи тог осмог маја на север војног стадиона. Само ви сви прави дођите. Сви они који сваки дан живите за Војводину као ја, сви ви за које не прође дан, а да не помислите на Њу...На Прву Даму Новог Сада. Сви ви који као и ја када устанете ујутру - моментално помислите на Њу. Само дођите тамо и пишите историју заједно самном. Будите тамо када Војводина буде узимала први куп или будите тамо када Војводина буде губила шесто финале, не занима ме - само будите тамо. Зашто? Па зато што нико неће бодрити Војводину осим њених Сланинара! Нико је неће бодрити осим оних који заправо и јесу Војводина! Људи ми смо Војводина!!! Ја сам Војводина! Мој прадеда је са својих 96 година био Војводина и ја ћу још више бити Војводина за 30+ година.Јеб'о Бату и Рабрена и целу управу, МИ СМО Ф.К.В. !!! Само дођите тамо да пишемо историју, а знате како се каже - победници пишу историју!
Ako zelimo da budemo deo istorije koju cemo sa ponosom pricati sinovima sada je potrebna da odemo u sto vecem broju na jna. Samo mi mozemo uticati na osvajanje trofeja! Mi smo
FKV!
FKV!
ПУШТАМ КИШУ!
- severozapad
Hvala ti sto si mi razdrmao ovaj uspavani prvomajski uranak i uzburkao krv u venama. Preporuka svakom da procita i postove u "Zbog čega ste zavoleli Vojvodinu?" temi i nece razmisljati o zapadu-severu, bati-rabrenu, repu-panku..Nego o nasoj prici i srcu koji tutnja samo za jedan klub, za nas Novi Sad i crveno-bele boje.
Pre neki dan sam pustio suzu kad sam video snimak Vujketa sa otvaranja akademije, sada sam se najezio na jedan post od tri reda.
Zato znam da mi je svejedno da li sam tamo ili vamo na stadionu dok god ispred sebe vidim pola crveni-pola beli dres i znam da je tu negde u guzvi makar jos jedan ludak koji oseca isto, a bice nas ipak malo vise od dvojice.
Pre neki dan sam pustio suzu kad sam video snimak Vujketa sa otvaranja akademije, sada sam se najezio na jedan post od tri reda.
Zato znam da mi je svejedno da li sam tamo ili vamo na stadionu dok god ispred sebe vidim pola crveni-pola beli dres i znam da je tu negde u guzvi makar jos jedan ludak koji oseca isto, a bice nas ipak malo vise od dvojice.