Passion wrote:Какав дан крв ти је*ем...У 97. години живота, на данашњи дан, преминуо је човек који је био самном на мојој првој утакмици Војводине, који је био уз мене на првој победи моје Војводине, човек који је био уз мене када је Војводина први пут изгубила и када је Војводина први пут ремизирала од када је ја пратим. Човек који је уз Војводину од када ја знам за себе. Мој прадеда Миле. И тачно ми се јебе, да извинете на изразу сви, ко ће све доћи тог осмог маја на север војног стадиона. Само ви сви прави дођите. Сви они који сваки дан живите за Војводину као ја, сви ви за које не прође дан, а да не помислите на Њу...На Прву Даму Новог Сада. Сви ви који као и ја када устанете ујутру - моментално помислите на Њу. Само дођите тамо и пишите историју заједно самном. Будите тамо када Војводина буде узимала први куп или будите тамо када Војводина буде губила шесто финале, не занима ме - само будите тамо. Зашто? Па зато што нико неће бодрити Војводину осим њених Сланинара! Нико је неће бодрити осим оних који заправо и јесу Војводина! Људи ми смо Војводина!!! Ја сам Војводина! Мој прадеда је са својих 96 година био Војводина и ја ћу још више бити Војводина за 30+ година.Јеб'о Бату и Рабрена и целу управу, МИ СМО Ф.К.В. !!! Само дођите тамо да пишемо историју, а знате како се каже - победници пишу историју!
ПРАДЕДА, ДЕДА, ОТАЦ И СИН - УВЕК СУ ЋЕ БИТИ СА ЊИМ!!!
Moje saucesce i bravo "mali". Znam pricu i vrlo dobro znam da cemo se videti 8. maja, tamo negde na severu... samo ovaj put idemo u

bg u malo drugacijem aranzmanu (da i ja mogu da popijem nesto)
Poruka za sve kojima je nasa Vosa u srcu: Manite se podela, muzickih stilova i ukusa, politickog opredeljenja i ostalih

. Idemo svi zajedno da tih 90 i kusur minuta disemo kao jedan, da stojimo SVI na tribini sa istom mislju, istom emocijom... da grmimo tamo sve vreme i oduvamo FSS i ostalu udbasko blizanacku bagru u njihove misije rupe.
SA SEVERA STIZE ARMIJA...
A KO STE VI?
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...