borrissey wrote:Meni samo nije jasno to sa tim topovskim udarima. Mislim, koja je fora uništavati svoj stadion? O mogućim povredama da ne govorim...
+1 moram da iskritikujem svi koji su simpatisali topovske udare... Meni ovo dodje kao da je neko ustao i iz cista mira tj iz za***ancije slomio stolicu i seo da gleda utakmicu. Skrnave stadion i plase publiku narocito onu najmladju.
Primetio sam da se ti javljas samo kad imas nesto da iskritikujes?
hmmm.... U pravu si da kritikujem danasnju omladinu koja se nalazi na severu jer moraju mnogo vise da rade ali nisam jedini ako citas redovno forum. Da se drzimo teme, pokusavam da budem realan i pogledaj moj raniji post koji sam ostavio za ovu utakmicu konkretno. Posto vidim da se ovde ljudi ogradjuju od jednog forumasa (necu da ulazim u to zasto to rade imaju svoje razloge ja nemam nijedan) molim te nemoj to i na mene da prenosis. Ako ti je bila namera da me kritikujes ok ali svako ima pravo na svoje misljenje dokle god se uvazavaju pravila ponasanja/pisanja na forumu
Topovski udari bi bili pun pogodak da je neka tekma gde na severu ima 1500 ljudi, recimo, pa da se podigne masa zajdeno sa zapadom. Recimo na tekmi protiv blizanaca recimo. Ovo juce bas nije imalo nekog smisla po meni.