Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
severozapad
Posts: 611
Joined: Wed Nov 10, 2010 3:23 pm
Location: Liman 4

Re: Pripreme

Post by severozapad »

Bravo za Bobu i jako mi je drago da je dao gol jer utakmica nema nikakav značaj osim da malo udari u glavu. Neka nastavi da gazi u Subotici, igra odličnu sezonu.
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Pripreme

Post by Tony Starks »

Bratić je, ako se sećate, i na utakmici prošle sezone na Karađorđu (1:1) dobio crveni karton, pre tri nedelje opet, a evo i sad se majmuniše, podivlja čovek iz nekog razloga svaki put kad dođe u Novi Sad.
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Re: Pripreme

Post by njaks »

Posle sinoćne sjajne pobede nad šampionom Srbije, fudbaleri Vojvodine vraćaju se u uobičajni ritam rada. Za danas je zakazan trening oporavka, a već od sutra prvotimci „crveno-belih“ ponovo kreću punom parom.
Kako bi ekipa što spremnije dočekala utakmicu protiv Slobode Point, a stručni štab stekao bolju sliku o formi igrača koji su u dosadašnjim susretima imali manju minutažu, sutra će na terenu FC „Vujadin Boškov“ biti odigrana prijateljska utakmica sa Donjim Sremom.



VOJVODINA-DONJI SREM (Pećinci)

FC „Vujadin Boškov“

Utorak, 09. 04. 2013.

Početak u 16:00 časova
http://www.fkvojvodina.rs/2013/04/donji ... tira-vosu/
milancl
Posts: 494
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:18 am

Re: Pripreme

Post by milancl »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/04/vojvo ... -srem-2-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Re: Pripreme

Post by the Gari »

Neka me ispravi neko ako grešim, znam da na zvaničnom sajtu i u Dnevniku piše drugačije, ali mislim da je penal odbranio Kordić, a ne Žakula. I inače, bio je mnogo sigurniji na golu...

Većinu tih momaka ja sam prvi put gledao u životu i ne mogu davati neki sud, ali taj "mali" (ima jedno 190cm) štoper iz kadetske ekipe koji je dao oba gola deluje dosta ozbiljno za svoje godine. S druge strane, Vuk Mitošević za mene je i dalje najveća enigma u ovom timu. Bio je kapiten, u mnogim delovima utakmice se nije video, ali zato kad dobije loptu i zavrne neki pas u prostor vidi se da niko - ali niko - na terenu ne zna fudbala kao što on zna. E sad, zašto se taj njegov talenat ne prenosi bolje na veću funkcionalnost i korisnost u terenu, jebem li ga...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: Pripreme

Post by kej »

Gari, u pravu si. Kordić je odbranio penal, uhvatio živu loptu.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Re: Pripreme

Post by simicpk »

PRIJATELJSKA UTAKMICA: VOJVODINA (Bačko Gradište) -VOJVODINA 2 : 6

Strelci : Ćirić i Bjelobaba (za Vojvodinu Bačko Gradište), a Šušnjar 2, Gaćinović, Alivodić, Deletić i Katai (za Vojvodinu Novi Sad)

Vojvodina (BG) : Mandić, Bubanja, Momčilović, Stanić, Isak, Rajović, Lavrnja, Sekulić, Markov, Ivanišević, Savić

Igrali su još : Miladinov, Prodanov, N. Jović, S. Jović, Bjelobaba, Ćirić, Kovačević, Garić, Lovre i Ilić

Vojvodina : Žakula (Kordić), Smiljanić (Nikolić), Nastić (Pavlović), Babić (Vujačić), Trajković (Đurić), Poletanović (Makarić), Mitošević (Kosović), Vranješ (Katai), Alivodić (Deletić), Gaćinović (Ferati), Šušnjar
Inace utakmica se igrala povodom 100 godina Vojvodine iz Backog Gradista.
ФКВ
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Pripreme

Post by Tony Starks »

nemanja85 wrote:Pozdrav, interesuje me da li se zna gde ce FK Vojvodina odrzati pripreme pred pocetak nove sezone? Izvinjavam se ako postujem u pogresnom topiku, ali u delu o pripremama niko nije postovao 4godine. Hvala unapred.
Na Zlatiboru.
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Pripreme

Post by Helm »

Mene trenutno malo brine sto mi za 2 nedelje igramo takmicarsku utakmicu a ekipa se jos nije ni okupila! Necu ni da pominjem to sto se ne znaju ni 2 igraca koja ce 100% istrcati na teren tad. :frown:

Shvatam ja da to nece biti problem ako se izvuce neki San Marino ili slicno. Ali pokupimo li crnogorce ili tamo neki Kazahstan/Azerbejdzan - aus.

Trebalo je najmanje prosli ponedeljak da se okupi ekipa i krene sa treninzima, i vec barem 3 dana da se boravi na Zlatiboru.
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Pripreme

Post by budababa »

Novosti wrote:Fudbaleri Vojvodine počinju pripreme: “Provetravanje“ spiska

KAKO je prošle sedmice i najavljivano, na spisku igrača Vojvodine koji će u ponedeljak u Veterniku odraditi prvi trening, a u sredu krenuti na pripreme na Zlatibor, neće biti nekoliko do juče standardnih prvotimaca.

Prema doduše nezvaničnim, ali pouzdanim saznanjima „Novosti“, reč je o golmanu Nemanji Supiću, štoperu Đorđu Jokiću, bekovima Vladanu Pavloviću i Goranu Smiljaniću...

- Još u mojim razgovorima sa pokojnim predsednikom Ratkom Butorovićem dogovoreno je da se ekipa, da tako kažem, malo „provetri“, da joj se da svežina i nova energija - komentariše, ne želeći, međutim, da govori ni o imenima, niti da ulazi u druge detalje, Marko Nikolić, koji će danas, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku izvršiti prvu prozivku ekipe.

S druge strane, on je za naš list potvrdio da su nadomak dresa „lala“ dvojica bekova koje je, do juče, trenirao u Radu - Nikola Leković i Branislav Milošević i u koje ima puno poverenje.

A nova atmosfera o kojoj govori će, dodaje Nikolić, značiti i kontinuiran rad i angažovanje i preko granica mogućnosti svakog pojedinca, jer je to jedini put do trijumfa, a samo njih Vojvodina želi u sezoni koja predstoji.

- Tu neće biti nikakvog kompromisa i tu niko ne treba da ima bilo kakve dileme - odlučan je novi trener stare dame srpskog fudbala. - Svi moramo da shvatimo, da imamo privilegiju da radimo posao koji volimo i to u velikom klubu kakav je Vojvodina. Ali i da za to moramo i da uzvratimo. U sportu, za to, nema boljeg načina od pobeda.

Na spisku putnika na Zlatibor gde će „lale“, inače, ostati deset dana i odigrati dve prijateljske utakmice su i napadači Oumaru Abubakar i Eduardo Fijero, ali oni danas neće biti u Veterniku.

- Abubakar je, zbog utakmica koju je do pre dan-dva igrao za selekciju Kameruna, dobio produženi odmor do 24. juna - objašnjava strateg Novosađana. - Isto je i sa Fijerom, koji je nastupao za Boliviju i na kojeg takođe računam, ali tek treba da dobijem konačne informacije o njegovom statusu.


KLINCIMA SAMO JEDAN DAN

TRENERU Nikoliću u ponedeljak se neće javiti ni omladinski reprezentativci Nemanja Radoja i Marko Poletanović.

- Zbog nastupa za selekciju Srbije oni su dobili po jedan slobodan dan, pa ih očekujem u utorak očekujem, za kad su zakazani lekarski pregledi - kaže Nikolić.


TRAŽE GOLMANA I NAPADAČA

VOJVODINA, u ovom trenutku, traži jednog kvalitetnog golmana i jednog napadača koji bi dejstvovao po levoj strani. - Na putu smo da to rešimo, a o eventualnim drugim pojačanjima razmišljaćemo tek ako bude izvesno da Trajković, Oumaru, Ađuru i drugi igrači koji imaju zeleno svetlo za odlazak, nađu novi angažman - dodaje trener „lala“.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
srkins
Posts: 1463
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Pripreme

Post by srkins »

nekako mi bude zao svaki put kad smiljanica izbace ...ne znam zasto al ubedjen sam da decko ima talenta...a supicu inace istice ugovot za 13 dana ..
User avatar
Rivelinjo
Posts: 306
Joined: Thu May 09, 2013 12:29 pm
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Pripreme

Post by Rivelinjo »

"A nova atmosfera o kojoj govori će, dodaje Nikolić, značiti i kontinuiran rad i angažovanje i preko granica mogućnosti svakog pojedinca, jer je to jedini put do trijumfa, a samo njih Vojvodina želi u sezoni koja predstoji."

Bog te maz'o - 200 posto!? :D

[video]http://www.youtube.com/watch?v=Jw4ATUc3N7U[/video]
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
srkins
Posts: 1463
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Pripreme

Post by srkins »

nije mi jasno sto uporno izbegavamo Kesica ...golmani Zakula i Kordic ,po meni Kesic je tu prvi golman...
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Pripreme

Post by Helm »

Od ovih 10ak omladinaca, ko nije bio na prethodnim pripremama? Cini mi se da Petric nije, a ne znam za Ivanica.
Interesantno je sto se racuna na Fijera, a kakav mu je status verivatno ni on sam ne zna.

I iskreno, malo mi je zao sto su Paju tako sutnuli, ipak je on vec dugo nas prvotimac.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Pripreme

Post by Grba_NS »

Petric je isao u Antaliju, Ivanic nije.
Post Reply