Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by shecky »

Ljudi mene nesto buni .. (a koga ne buni bilo sta sto je vezano za Vosu)

Koliko sam ja skontao taj problem od strane UEFAe je bio za prostorije.
E sad stim u vezi meni nikako nije jasno kako ce ispod te male tribinice biti mesta za 2 svlacionice ,2 kupatila ,prostorije za sudije i soba za doping kontrolu?
VOSAMOJA

Post by VOSAMOJA »

Bice zajednicko kupatilo, a sudije ce da dele sapune. :greenbutt:
recni galeb

Post by recni galeb »

ma sta se nerviras, velika je zgrada bivseg suda iza nje eto tu neka ugrade sve sta treba i mir... :mrgreen:
fare

Post by fare »

Jel idu radovi na tom nasem KARADJORDJU ? nikakvih slika , niko nista ne pise a vreme prolazi brzo ce iscuriti 25 dana :deal:
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ma vazno da smo mi srušili kućicu čoveče, ostalo ćemo lako :shit:
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Pripadnik

Post by Pripadnik »

Iako je ogradjeno sa svih strana i pomalo zabranjen ulaz ušao sam da vidim dokle se stiglo pa sam video i dobio sledeće informacije.
Dakle, za sada sve stoji jer je u toku pumpanje vode koje je užasno visoka... to će potrajati.
Radnici su tamo i vrše pripreme...
Da skratim priču radiće se ovo što piše ovde ...
Ugovoreni radovi podrazumevaju skidanje završne obloge tribine sa nosača konstrukcije i betoniranje nove podloge, rušenje stare upravne zgrade i zidanje tribine ispod koje će se nalaziti službene prostorije FK "Vojvodina", svlačionice i kupatila za igrače. ...
Mi smo jedno to je naša snaga...
Oasis

Post by Oasis »

da li to onda znaci da cemo blizance i dalje gledati na istoku? ne mogu da zamislim da ce na toj tribinici biti olos a ispod igraci.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Kako ce se resiti direktan izlaz iz svlacionica na teren, hoce se kopati tunel ispod atletske ili razvlaciti cerada?

Ili nece biti nikako resen?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Salvador

Post by Salvador »

Logicno resenje je da se iskopa tunel..
laki

Post by laki »

Bice cirada, sta se segacite sada?! To nije samo fudbalski stadion vec i za atleticare, ne moze tunel da ide po atletskoj stazi. Ajde sta se sprdate vise. Razumem sarkazam ali brate, aman!! Sacekajmo da vidimo kako ce ispasti. Srali smo i za Fiera svi pa izgleda da ipak dolazi. Jel se neko pokrio usima zbog toga sto se pravio pametan u vezi njegovog (ne)dolaska? NIJE! I ja verujem da ce tribina biti sranje, ali aj leba vam da pricekamo pa da kenjamo kad se ispostavi da ne valja.

I cak sta vise, ako se onaj semafor premesti na drugo mesto i na jug od sada smestaju gostujuci navijaci, toliko me boli patka kako izgleda tribina, nemate pojma!
Image
shecky

Post by shecky »

Au covece ovo sa slike uzasno izgleda ..
Bolje da sve to komplet sruse ,naprave privremeni objekat na istom tom mestu pa kad zavrsimo takmicenje u LE onda nek se gradi normalna cela tribina ..
Lepo je sto se nesto radi/gradi ali brate mili na sta ovo lici..
Stexman

Post by Stexman »

Meni najvise smeta sto te dve tribine nisu iste visine. A nema ni jednog razloga da tako bude.
Firmson89

Post by Firmson89 »

Ако мислиш на југозападну и нову јужну, разлог је она кућа иза ње, у којој су комуналци и инспекција и ко већ не. Због ње се не може изградити у пуној висини, да се ја питам ја бих прво то рушио па онда градио југ у пуној величини! :mrgreen:
VOSAMOJA

Post by VOSAMOJA »

Ljudi dajte neke slike rekonstrukcije Juzne tribine za nas koji nezivimo u Novom Sadu.
Firmson89

Post by Firmson89 »

Сад сам баш прошетао до стадиона и сликао бих да сам имао шта. Све капије су затворене, тако да се не може баш прићи и видети (данас не раде, јер је очигледно сунце прејако за рад), виде се само багери који стоје на темељу које су ископали чини ми се. Тако да нема неке велике промене, још није почела изградња нове.
Post Reply