Trener(i) FK Vojvodina
- churguzijanac
Re: Trener(i) FK Vojvodina
A ja bio ubedjen da ce bata dovesti svabu iz cvajte 

Dobrodošli u naš klub 

Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Bio sam protiv odlaska Vignjevića ali sad: podrška Nikoliću i da ostane bar 2-3 godine. Vignjeviću sve najbolje! A mi da osvojimo makar kup! Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
Dobra odluka, tim nam je pun mladih talenata, a doveden je trener koji je do sada imao dobre rezultate sa timovima punim dece. Nadam se da ce se ova odluka isplatiti.
- madda fakka
Sa stručne strane-trener iznad proseka. Neko reče, žalosno je što će nas Radovac voditi u jubilarnoj godini. Dodao bih, još žalosnije je ko nam vodi klub...
Napred Voso!
Ako tako posmatramo, onda treba imati u vidu i da nam je trener sampionske generacije 1966. bio covek koji je 13 sezona nosio zvezdin dres, te cisto sumnjam da je bio Slaninar. Naravno da bih najvise voleo nekog naseg, ali kad vec to nije slucaj, ostaje mi da sa paznjom posmatram sta je Nikolic u stanju da napravi. Plus mu je moderan nacin shvatanja fudbala, forsiranje mladih igraca i cinjenica da nikada nije ruzno pricao o Vojvodini (pozdrav za jokanamihailov wrote:Sa stručne strane-trener iznad proseka. Neko reče, žalosno je što će nas Radovac voditi u jubilarnoj godini. Dodao bih, još žalosnije je ko nam vodi klub...

Sa druge strane, ukoliko bi mu se dala potpuna sloboda i nekoliko godina poverenja u kontinuitetu, verujem da bi moglo doci do velikog napretka!
U svakom slucaju-dobrodosao u Vojvodinu!
Edit:
Nikolić: Iste ambicije
IZVOR. B92, BETA
Novi trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je da se ambicije novosadskog superligaša poklapaju s njegovim.
On je dodao i da svi u tom klubu imaju obavezu da adekvatno odgovore izazovima u predstojećoj sezoni.
"Ambicije Vojvodine se poklapaju sa mojim, postoji obaveza za sve nas u klubu, trenere, igrače, zaposlene, pa čak i navijače da budemo na visini zadatka i adekvatno odgovorimo izazovu koji je ispred nas", naglasio je Nikolić.
Nikolić, koji je do sada vodio Rad, rekao je da je srećan zbog angažmana u klubu kakav je Vojvodina.
"Srećan sam i zadovoljan zbog angažmana u klubu takve tradicije, imena i ambicije, koje ima u godini kada slavi 100. godišnjicu, to je stravično veliki jubilej", dodao je Nikolić.
Vojvodina je dvostruki šampion Jugoslavije, ali je izgubila u svih šest finala nacionalnog kupa koliko je igrala, pa ljubitelji fudbala taj klub smatraju "ukletim".
"Apsolutno ne verujem da je Vojvodina 'uklet klub', da verujem u takve stvari, bavio bih se magijom. U sportu sreća mora da se zasluži. Radi se o velikom klubu koji je kroz istoriju osvajao trofeje i momenat je da to ponovi ove sezone. Prethodni dogadjaji me ne zanimaju", rekao je Nikolić.
Nikolić je zvanično preuzeo Vojvodinu u petak, okupljanje fudbalera za predstojeću sezonu zakazano je za ponedeljak, 17. jun.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kao i za Drakulica, da li je ovo imenovanje dobro ili lose, pokazace vreme. Ono sto sam gotovo 200% siguran jeste da ovo nije jeftin izbor. Svaki trener ima neki svoj maticni klub gde je svoj na svome i gde mu ta sloboda pruza vecu mogucnost da se pokaze i dokaze. Nikolicu je to Rad. Da li ce sa istim zarom i entuzijazmom raditi i u FKV videcemo uskoro.
Verovatno sledi (ozbiljnija) rekonstrukcija tima.
Verovatno sledi (ozbiljnija) rekonstrukcija tima.
-
drago mi je sto je nikolic dosao.sigurno uprava cita ovaj sajt jer predstavlja pravi stav navijaca,udovoljili su nam.cini mi se da jace veze i bolji uvid u igrace koje treba dovesti ima nikolic od drakulica.
dobrodoslica novom treneru i maksimalna podrska i strpljenje s nase strane.
Apsolutno zadovoljan izborom.
Apsolutno zadovoljan izborom.
Odličan potez uprave, konačno trener po meri. Sada treba biti strpljiv i pustiti čoveka da radi na duže staze, nadam se da će imati dobru saradnju sa Kosanom i da će prelaz omladinaca u prvi tim još biti uhodaniji i efektivniji. Na dovođenje igrača rada treba zaboraviti, jeste da ima talentovanih ali zna se ko je tamo glavni. Nikolić će siguran sam imati veću autonomiju negu u radu, ipak se BB manje meša u struku od Stojića tako da nema razloga za pesimizam ali ni za ogromni optimizam (dupla kruna, 100 godina, ludilo itd
), ja očekujem da ćemo igrati modernije i efikasnije mada će dosta toga zavisiti od prelaznog roka (odlazaka/dolazaka).

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
- kafe bagdad
Очекујем договор о сарадњи на 3 или 4 године, то ће показати озбиљност управе и биће доказ размишљања на дуже стазе.
Koliko sam ja shvatio potpisao je na godinu dana + mogucnost produzenja na jos jednu (citaj ,tu je do drugog ili treceg kiksa,koliko Bata bude strpljiv)
- madda fakka
Edit ovaj post ovako kako sam ga "quote"postman wrote:Koliko sam ja shvatio potpisao je na godinu dana + mogucnost produzenja na jos jednu (citaj ,tu je do drugog ili treceg kiksa)
I Bog je Slaninar...