Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

PZSov post meni deluje dosta realno i vrlo logično (a delom je razjašnjeno i prisustvo Kežmana u FKV).
Takođe bih se složio, sa njegovom konstatacijom, da bi se ugledni i pošteni građani teško prihvatili rada u Klubu.
Danas, na čelu bilo kojih Organizacija (Udruženja) takvi ljudi se nalaze u razmeri statističke greške.Praktično, ljudi su se samoizolovali iz današnje kaljuge /ne samo fudbalske/ zatvarajući se u okvir porodice i nužnog posla, ili su poodavno napustili zemlju.Ovde je, uglavnom, sve pat pozicija (uzmi ili ostavi, kajaćeš se - pitanje je samo za šta; šta je manja šteta?).
Ono što mene zabrinjava, u vezi Voše, je da se ne dogodi suprotno od željenog, tj da se ne prodaju igrači koje trener Nikolić planira da ostanu, a ostanu oni koji su u planu za prodaju.Ovde pre svega mislim na malog Radoju i naše najperspektivnije Omladince, s obzirom na novonastale okolnosti i finansijsku situaciju u Klubu.Jer, prodaje se roba koju kupac traži, a ne koju prodavac nudi.
Saplitanja će biti sa raznih strana, i jedino ,,na mišiće", struka može da nas izvuče.Dobili smo trenera koji uliva poverenje i to je jedan adut u našim rukama.Drugi je da sačuvamo ,,kućnu srebrninu", tj najkavalitetnije igrače.Treći je: da nam je Bog u pomoći na Stogodišnjici.
Last edited by Turija on Mon Jun 17, 2013 7:53 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Meni se sviđa kako igra centralni bek iz Makedonije koji je kratko boravio u SC Vujadin Boskov na probi u Vosi, ali nije dobio priliku da odigra prijateljsku utakmicu.
Veoma brz za visinu od 196 santima i podseca na Metezakera iz Arsenala :D

Petrov Tomica 22 godine
http://www.youtube.com/watch?v=0r2fEw-aK3Q" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tomic ... 35565.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Renato Gojkovic 17 godina 195 santima visok. Clan Slobode iz Tuzle
http://www.transfermarkt.co.uk/en/renat ... 38058.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Napadač favorit mi je Aleksandar Nosković iz Spartaka uz našeg Despota.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aleks ... 85113.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Goša bez ugovora Marko Dmitrović raskinuo ugovor sa zvezdom.

Jedno top pojačanje za koje ću pretrpiti ozbiljne kritike krije se iza sledećeg linka :devil:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/simon ... 27239.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Boske kakvi su ovi na menadzeru :mrgreen:
Helm

Post by Helm »

Evo sta kaze Zurnal o Radovcima. Zivo me zanima kakvi su uslovi postavljeni za ovo.
Zurnal wrote:Лековић и Милошевић појачавају Војводину

Грађевинари освајају Нови Сад. После Марка Николића, дојучерашњег шефа струке, пут Српске Атине кренуће сутра и бековски двојац Никола Лековић–Бранислав Милошевић.

У суботу су вођени преговори на највишем нивоу, између представника два клуба, а рука у знак сарадње требало би да буде пружена до прозивке на „Карађорђу“ у понедељак. Главни обриси су постављени, неизвесност сведена на минимум и само чудо може да спречи долазак Лековића и Милошевића на прозивку у Нови Сад.
Никола Лековић се после сезоне сели са Бањице. За то време изградио је имиџ поузданог левог бека, једног од најбољих у суперлигашкој конкуренцији.
Стигао је у Рад 2010. године из Бежаније, а за њега је и Небојша Вигњевић својевремено водећи Рад устврдио како га „чуди да за таквог играча нема понуда из иностранства“.
Бранислав Милошевић одлази из Рада после непуних десет месеци. Последњег дана прелазног рока 2012, након селидбе Александра Пантића у Црвену звезду, Марко Николић је брзо реговао и у своје јато довео тадашњег десног бека БСК-а.
Током прошле сезоне, снажни Осечинац, направио је огроман узлет, био један од најстандарднијих у Раду, и наслутио завидну каријеру. Фудбалску школу изучио је у Партизану.
fare

Post by fare »

Jel nasa uprava razmislja o BOBI NOVAKOVICU ? (jeste da je povredjen) ali decko je odigrao fenomenalnu sezonu u SUBOTICI I plus toga okoreli je Vojvodinas i malo malo je na KARADJORDJU kad ne igra za svoj klub dodje da gleda NJEGOVU VOSU !!!!!!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Naš Joca Tanasijević počeo da se bavi menadzerskim poslom i odveo malog Pistu Dimitrova iz Indjije u Rotor iz Volograda. Šteta što Vojvodina nije iskoristila prikiku.

Čitam da se svuda piše o malom Milanu Mrčiću 1996 godište igra u Zemunu. Odlične predispozicije i može biti odlična doselekcija za omladince, ali mora se brzo reagovati.
Mlada nada iz Gornjeg grada
16.06.2013, 20:20, Izvor: N. Todorović · 0

Jedna od uzdanica fudbalskog kluba Zemun u borbi za povratak u Prvu ligu je i talentovani vezista Milan Marčić, 17-godišnjak koji je ovog proleća iz mladog tima prešao u A tim gde se odmah istakao dobrim partijama.

- Ova prelazna sezona mi je možda i najuspešnija u dosadašnjoj karijeri, jer sam iz kadetske selekcije u decembru, direktno prekomandovan u seniorsku ekipu Zemuna i nadam se da sam potpuno spreman da igram za seniore jer sam to i pokazao, naročito protiv Smedereva, Rada, Dorćola i Jedinstva - smatra Marčić.

MILAN MARČIĆ
Godina rođenja: 1996.
Klub: Zemun
Karijera: Zemun
Pozicija: Ofanzivni vezni

Talentovani fudbaler je izdvojio i svoje dve utakmice koje posebno pamti.

- U mlađim kategorijama, sećam se utakmice protiv Voždovca kada sam dao sedam golova. U skorije vreme, istakao bih možda baš utakmicu za seniorski tim protiv Smedereva kada sam dao gol i pogodio stativu. Što se tiče mog daljeg statusa, zaista ne znam gde ću zaigrati naredne sezone, a moje želje su samo da odigram dobro i da nastavim da radim još više – rekao je Marčić, koji je u međuvremenu nastupio i za mladu selekciju Srbije.

- Iz mlade reprezentacije nosim zaista mnogo lepih iskustava, jer tamo uvek nešto novo može da se nauči. To mi daje podstrek da radim još više - rekao je Marčić.

On je objasnio i kakva igra mu leži i na koga se ugleda.

- Najviše mi odgovara ofanzivni stil igre, sa što više šansi i golova, kao na primer što se igra u engleskoj i nemačkoj ligi. Kada sam bio mlađi, omiljeni igrač bio mi je Roberto Karlos, dok su mi sada idoli Hulk i Džerard - objasnio je Marčić.

Mladi vezista je rekao i koju ligu u Evropi smatra najkvalitetnijom.

- Po mom mišljenju, najbolja evropska liga je Primera, jer se tamo najviše koristi tehnika, a tu je i prepoznatljiva španska pas igra - zaključio je Marčić.

- See more at: http://www.srpskifudbal.rs/2013/06/16/m ... cJHFZ.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Cx3BGJMsArw[/video]
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Sto se tice zemunca - cini mi se da je to placen tekst, ali ko zna mozda mali ima kvalitet.
Sto se Bobe tice, on je NAS, ali u sredini vec imamo dovoljno kvalitetnih igraca, te mislim da bi ponovo grejao klupu, sto nam nije u interesu, ni nama, ni njemu.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

I meni se čini da je tekst malo čudan i da ga svi prenesu. Zato sam ga i postavio.

Kako vam se čine Grahovac iz bratskog Borca i Aleksandar Vukotić mladi štoper Sloge iz Kraljeva? Za štopera sam pročitao, ali ništa ne mogu da pronadjem :frown:
Tony Starks

Post by Tony Starks »

MiSmoFKV! wrote:Sto se Bobe tice, on je NAS, ali u sredini vec imamo dovoljno kvalitetnih igraca, te mislim da bi ponovo grejao klupu, sto nam nije u interesu, ni nama, ni njemu.
Slažem se, mislim da nema potrebe stalno insistirati na Bobinom povratku, realno odlazak u Spartak prošlog leta je bio najbolji mogući potez koji je mogao da napravi u tom momentu svoje karijere, s obzirom na to da je u Vojvodini uglavnom bio epizodista, u Spartaku je imao mogućnost da postane ono što mu je u njegovim godinama i najbitnije - nosilac igre i jedan od najboljih igrača, on je to iskoristio maksimalno i izuzetno mi je drago zbog njega. Ne treba mu to kvariti, čak i da mu se nije desila ova povreda pa da se vratio sad u Vošu, on bio u najboljem slučaju bio u rotaciji sa recimo Alivodićem, a verovatnije samo njegova zamena. Naravno, kad bih gledao sebično navijački ja bih želeo njega da dovedemo jer znam da bi mogao da koristi timu, ali pošto gledam i njegov interes, mislim da sad nije dobar momenat za to. Dobro je što se sa klubom (privremeno) rastao na lep način, što je i dalje tu oko kluba i na tribinama, svi znamo kolika je Slaninarčina, neće biti ništa lakše nego da se on ponovo nađe u svetom dresu čim to bude u obostranom interesu.
milancl

Post by milancl »

Osvrnuću se samo na predlog Toto Rine u vezi Noskovića iz Spartaka. Znam ga još kad je kao klinac i bonus igrač igrao za Radnički iz Bajmoka i pratim ga i u Spartaku već dugo. Do ove sezone je uglavnom ulazio sa klupe. Ova sezona mu je verovatno najbolja do sad, mrzi me da tražim koliko je dao golova. Ali u jedno sam siguran a to je da je daleko od potrebnog kvaliteta koji nama treba. Niti ima potrebno znanje, niti je takav profil igrača.

Moje neko mišljenje je da ekipa koja ima Alivodića i npr. Gaćinovića po bokovima, koji su vrlo prodorni, pa čak ove polusezone i Vuleta sa brojnim centaršutevima (i to dobrim!!!), mora da traži profil napadača koji dobro igra glavom, jak je u duelu i sposoban da izdrži duel na leđima i odloži loptu saigraču. I uz to da ima golgeterski njuh. Sad sam ga baš idealizovao, ali tako je. A Nosković je sušta suprotnost toga.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

A gle tek ovaj tekst:
Црвено-бели у немогућој мисији, Оумару на мети

На Маракани траже модел да камерунског репрезентативца купе од Војводине и имају га на располагању за следећу сезону високих амбиција.

Није реално да Оумару обуче црвено–бели дрес због цене, али челници гиганта из Љутице Богда планирају да уложе велики труд и докажу преговарачку вештину ангажовањем Камерунца.
Колико се пита Војводина, толико и менаџерска агенција под капом Марка Мишковића. Новосађанима је у интересу да овог лета продају Оумаруа, обзиром да би на зиму могао да оде без обештећења.

http://www.zurnal.rs/2013/06/16/zvezda- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Klasičan "što je babi milo" teskt karakterističan za srpsko smećarsko "novinarstvo", novinar cigan se uživeo u ulogu skauta pa stavlja na papir svoje vlažne snove o potencijalnim pojačanjima njegovog omiljenog kluba. Baš kao i pre neki dan čitam u Kuriru članak novinara koji se potrudio da sastavi celu listu "idealnih pojačanja za zvezdu ovog leta", pa između ostalog na listi su visoko plasirani Kačar, Stepanov, Medojević, itd. :roll: U drugom tekstu Vojvodinu već otpisuju jer joj nema spasa zbog "finansijske dubioze", a u drugom članku prezaduženi "gigant" na samrti sprema se za "sezonu visokih ambicija" dovodeći najbolje igrače konkurentskog kluba i to ne novcem, već "pregovaračkom veštinom". :oops:
Helm

Post by Helm »

Bas sam tu situaciju prokomentarisao, slazem se potpuno. Isfrustrirani kompleksasi.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ode!

http://www.fkvojvodina.rs/2013/06/razis ... a-i-supic/" onclick="window.open(this.href);return false;
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

na spisku igraca na koje racuna nikolic nema supica,jokica,pavlovica,smiljanica.(sa zvanicnog sajta kluba)
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

vdn slaninar wrote:na spisku igraca na koje racuna nikolic nema supica,jokica,pavlovica,smiljanica.(sa zvanicnog sajta kluba)
Blic wrote:Šef stručnog štaba Vojvodine obelodanio je spisak prvotimaca na koje računa za narednu sezonu :

Marko Kordić, Srđan Žakula, Miroslav Vulićević, Bojan Nastić, Branislav Trajković, Igor Đurić, Igor Vujačić, Milovan Petrić, Naemeka Ađuru, Marko Poletanović, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Stojan Vranješ, Nebojša Kosović, Mirko Ivanić, Enver Alivodić, Milan Spremo, Mijat Gaćinović, Oumaru Abubakar, Georgije Ilić, Nemanja Bilbija, Petar Škuletić i Eduardo Fiero.
stormer

Post by stormer »

Nemanja Bilbija?
PETAR SKULETIC?!

Znaci opet nista od Susketa :frown:
Post Reply