Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
uporan

Re: Uprava

Post by uporan »

Računi kluba su u blokadi od 10.04. za iznos od oko EUR 100 hilj...
UH!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ko god da dodje, imace velike probleme raznh vrsta i sa tim mora da racuna.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Vojvodina u finansijskoj dubiozi
16.06.2013, 09:37, Izvor: SF.rs, fudbalsrbija.net

Fudbalski klub Vojvodina, osim na žalost, smrti predsednika kluba, suočava se i sa rezultatima rada uprave kluba koja se ogleda u velikom minusu na računu, mnogobrojnim ne izvršenim obavezama prema dobavljačima, zabranom dovođenja novih igrača zbog duga, i ternutnom blokadom računa zbog neregulisanih obaveza od 100.000 evra.

Odlukom Arbitražne komisije, Vojvodina mora da plati i 7.000 evra bivšem igraču Milanu Bojoviću, i to je još jedan udarac na kasu kluba.

Ostaje da se vidi na koji način će ljudi koji su sada u klubu probati da izvuku Vojvodinu iz ovakve finansijske dubioze, i da li će uopšte uspeti.

Ono što se može uraditi je prodaja najboljih igrača, ali se postavlja pitanje šta je u tom slučaju sa ambicijama novog trenera iznetim na njegovoj promociji, o napadu na sve trofeje?

- See more at: http://www.srpskifudbal.rs/2013/06/16/v ... G19QK.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nisu crvena petokraka, partizani i lazan stogodisnjak u malo većoj dubiozi, kako su samo jedva docekali Blic, pa ovi.
Helm

Post by Helm »

Au j*bote koji su ovo debili! Dugujemo 107.000 i postavlja se pitanje da li je moguce da se izvucemo?! A ovi kromanjonci sto duguju 50 miliona, za njih se postavlja pitanje da li mogu kupiti Abubakara. :x

Tacno bih isao da ih samaram kao matori Djokovic komentatore svojevremeno! Pazi molim te sto cemo zbog 107.000 duga morati da prodajemo najboljE igrace i kraj ambicijama!!! Pa da znaju 3 cuke o onome sto im je posao da znaju, znali bi i da se par boljih igraca (ali ne i perspektivnijih) nalazi na transfer listi uveliko sa vec spremnim zamenama. Idioti nenormalni!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jebiga zato sam ja rekao da treba odmah zvati finansijske revizore i snimiti stanje u kome je klub, tacno utvrditi koliko para ima na racunima, sta je tacno imovina kluba, koliko se kome duguje...

Pa onda posle sve lesinare koji ce da se javljaju sa nekim potrazivanjima koja nisu nedvosmisleno dokazana samo lepo otkacis...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Ostaje da se vidi na koji način će ljudi koji su sada u klubu probati da izvuku Vojvodinu iz ovakve finansijske dubioze, i da li će uopšte uspeti.
Pacovi bedni, udavićete se u pakosti. :shit:
Firmson89

Post by Firmson89 »

Само се ви надајте...али скретање пажње на наших сто хиљада не умањује ваше силне милионе! :devil:
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Цигани имају само према Ћаласану и Броновицком дуг од 3,1 милиона евра,с тим што им траже потраживања још десет бивших играча,а са још петорицом се бедаче да им опросте дугове,према томе овај наш дуг од 107 хиљада евра је ништа.Више се бојим колико смо дужни за порез, с обзиром да Бата није хтео да плаћа ПДВ за играче продате у иностранство,мислим с правом се љутио али бих волео да видим колики нам је стварно званичан дуг,а не да читам новинарска нагађања,која су увек са злом намером.
ФКВ

Post by ФКВ »

Politicari zele da udju u klub i sumnja se da se oni nalaze iza serije tekstova u kojim se pise o ogromnim dugovanjima i teskom stanju u klubu.

Klub ce voditi Dule Dalton i Balsa.
divizija

Post by divizija »

ФКВ wrote:Klub ce voditi Dule Dalton i Balsa.
ako ti tako kazes,onda ce tako i biti ! :deal:
Minja
Administrator

Post by Minja »

ФКВ wrote:Politicari zele da udju u klub i sumnja se da se oni nalaze iza serije tekstova u kojim se pise o ogromnim dugovanjima i teskom stanju u klubu.

Klub ce voditi Dule Dalton i Balsa.
Pre mislim da su ti tekstovi udica koja ima za cilj da se neko ko je upucen upeca, tj. oglasi i kaze kakvo je stvarno stanje finansija FKV. Siguran sam da bi mnogi zeleli da dobiju tu informaciju, a Batko je to krio kao zmija noge. Stalno je pricao da je stanje dobro, davao nekakve cifre, pokazivao papire, a kakvo je zaista stanje kada se podvuce crta ispod svih pluseva i minuseva, tesko da je iko osim njega, i jos par ljudi u najuzem krugu zapravo znao.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Veoma stručan kadar :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Toto Riina wrote:
Veoma stručan kadar :mrgreen:
'ajde da i ja kažem koju na ovu PRIJATELJovu.
Po meni, dosta logično, bez obzira šta ko mislio o tome.
Prvo, obojica (približno) znaju pravo stanje u klubu.
Drugo, ako se dobro sećam, ovde sam čitao da Dalton navija za Vošu, a verujem da i Balša, ako je već odrastao uz Klub. Mada to nije primarno u današnjem fudbalu, gde je sport biznis, ali ipak je bolje da čelni ljudi navijaju za taj klub, nego za suparnički.
Treće, Dalton ima iskustvo, Balša mladost, a uvek je bolje to u kombinaciji, nego bilo koje pojedinačno.
Kako će sve to funkcionisati, prvi vesnici će biti prelazni rok i naše učešće u evropskom predtakmičenju.Na jesen će se već moći reći daleko više o svemu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Turija, potpisujem svaku tvoju reč.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
laki

Post by laki »

Stvarno lepo receno, Turija. Samo ima mali problem a to je da je neko ovde prosuo tu vest i mi je vec prihvatili zdravo za govoto.
Image
Post Reply