Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Uprava

Post by Radoye »

lexa wrote:Pa i nije bas na mestu. Vise su na ceni oni koji osvoje titulu od onih koji se samo takmice.
Da ne pricam koliko sampion Srbije u sadasnjem UEFA formatu ima vece sanse napraviti nesto
u Evropi. Recimo, Partizanu je dovoljno da izbaci nekoga u drugom pretkolu i obezbedio je jos minimum
cetiri evro utakmice, a ako izbaci i u trecem onda ima u dzepu grupnu fazu LE. S druge strane, jedan
Jagodina ide u trece pretkolo, tamo ce naleteti na neke mudonje i ispasti posle prvog dvomeca.
Sve u svemu, i finansijski, i sportski je isplativije ici na titulu nego se zacementirati na trecem mestu.
U situaciji gde se i sakom i kapom navlaci za dva "stuba Srpstva" na svim nivoima drzave, najbolje je biti vecito treci.

Govorim naravno sa stanovista nekoga ko to posmatra sa cisto biznis strane, ne o nama navijacima/simpatizerima/stagod.

Takmicenje je kompletno namesteno, ti se nesto kao bunis a ustvari ucestvujes u svemu tome, jedina si ekipa koja regularno tuce dva drzavna projekta, tebi to sluzi kao pokrice za jos jednu sezonu bez trofeja - "ne daju nam a bolji smo od njih" - a njima kao dokaz da je prvenstvo iz godine u godinu sve regularnije, svakako je vec bilo najregularnije moguce. Pri tome, pobacas kamaru bodova timovima sa zacelja (mozda stogod i unovcis od toga) u fazi dok se "koncentrises na kup", taman da na kraju ni teoretski ne mozes bolje od treceg.

Naravno, ni kup ne osvojis - koji ce ti to, ma to je svakako bezveze takmicenje, ko to jos uopste gleda, najveci klubovi ionako samo prvenstva racunaju. I vec tako taj rad.

Polakomis li se i pokusas nesto vise, da zaista poremetis ustaljeni poredak stvari, vrlo brzo ces se suociti sa posledicama. (Mislim, stvarno, pa svi znaju da je zemlja ravna ploca u sredistu kosmosa koja lezi na ledjima cetiri slona, i sunce, mesec i zvezde se okrecu oko nje, pa to je svima jasno, ko bi normalan uopste i pomislio da moze biti drugacije, na lomacu sa njim!!!)

A sto se tice Evrope, tamo svakako svi nasi predstavnici poispadaju jos u pretkolima. Neko od Rapida, neko od Samroka - isto mu se 'vata. Teoretski, jeste sampion u najizglednijoj situaciji da nesto napravi, ali su i oni toliko jadni i bedni da nisu u stanju da to iskoriste. A nema garancije ni da bismo mi bili ista uspesniji.

I tako, cekas da iz svake generacije bljesne neki talentovani igrac pa ga brze-bolje zavaljas prvom koji ponudi zivu lovu za njega. Bogu hvala, pa se uvek nadje bar po jedan za koga se mogu uzeti milioni. Jes' da bi zarada mogla biti veca uzme li se trofej i napravi nesto u Evropi, ali za to se treba i truditi, ulagati, ulaziti u frku sa sistemom... Suvise opasno!

Na trecem mestu niti smetas nekome, niti postoji pritisak (ono, ne moze bolje, "ne daju nam"), niti moras preterano da se cimas, ma milina brate!

I onda dogodine - Jovo nanovo...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

Drago mi je da ima jos ljudi koji podrzavaju Romana!
0.0625
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

milancl wrote: Bez uvrede, ali nisam odavno pročitao ovakvu nebulozu. Crveni blizanac nema ni za kiflu, ni crni nisu puno bolji, a sad će da se nađe neki njihov fan da nas kupi i odvede u bankrot...

A ako si ironičan, sarkastičan ili šta god onda SE IZVINJAVAM
Ako sam napisao nebulozu, ja se izvinjavam. Znaš kako kažu: kad umreš, ne znaš da si umro, samo je drugima teško... isto je i kad si glup. :)

Nisam ironičan - zašto polaziš od toga da je privatni vlasnik (znači čovek koji ima PARE, ostalo se ne gleda) dobronameran, sposoban, pošten? Može da dođe baraba. Ili neko ko zna praviti pare - Minja objasnio kako.

postman wrote: Izvini,ali na sta to lici Celzi ? Celzi je za 10 godina koliko ima otkako ih je kupio Abramovic osvojio bar jedno 15 trofeja ukljucujuci i Ligu Sampiona. Slazem se da pare ne kupuju dusu ali Celzi nije klub od juce,traje vec 108 godina.Uspeha nisu imali bas previse - 2 titule i nekoliko kupova,otprilike kao mi (dobro mi nemamo osvojen kup :) ),ali zar ne bi voleo da dodje neki baja sa parama i od Vose napravi klub koji bi mogao da igra bar Ligu Evrope svake godine,osvoji bar po jedan trofej godisnje,sredi infrastrukturu,napravi nov stadion.Sta bi nam falilo ?
Ne bih da me neko shvati pogresno ali meni je malo vec muka od naseg "gubitnickog mentaliteta" a navijam za Vosu od sredine sedamdesetih kad sam prvi put sa dedom kao klinac od 6-7 godina dosao na stadion.
WeAreTheFirm objasnio. Ali dopuniću.

Meni je Čelzi od dolaska Abramoviča kao McDonalds. Ako me razumeš. Ako ne, onda ne vredi da objašnjavam.

Pored toga, lik je klasičan skorojević koji misli da se sve kupuje parama. Možda sam naivni idealista, al' ne bih voleo da nam takav kupi klub. Neka osvojimo narednih 10 prvenstava i ligu šampiona. Igraće igrači sa 4 strane sveta, dovedeni u jednoj sezoni. Cena ulaznice biće 50 evra po tekmi. Pojaviće se GOMILA navijača Vojvodine - al' onih likova koji sad navijaju za blizance: "hoću da navijam za one koji pobeđuju". Dobićemo navijače iz BG. :)

Neka hvala.

Ne vidim ko bi pošten i dobronameran došao da se bakće sa fudbalom u Srbiji.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

V. novosti wrote:BALŠA JEDINI KANDIDAT

Skupština Vojvodine zasedaće u nedelju od 11 časova, sa ciljem da izabere novog predsednika kluba. I zvanično jedini kandidat za funkciju je Balša Butorović, sin preminulog Ratka Butorovića. On je potvrdio da je kandidovan, ali i da još nije odlučio da li će odgovornu poziciju i prihvatiti.
Milan

Post by Milan »

Grof Žekula wrote:
V. novosti wrote:BALŠA JEDINI KANDIDAT

...ali i da još nije odlučio da li će odgovornu poziciju i prihvatiti.
Prva zajednicka crta sa ocem... Nadam se da ce druga biti veto na prodaju igraca blizancima!
POŠTO OBRAZ ???!!!
laki

Post by laki »

Au, Radoye, prijatelju, kako si ti to lepo sve skockao u svojoj glavi, alal ti vera! Sve znaci znas... Pokrice za trece mesto je to sto j***mo blizance iz godinu u godinu u medjusobnim duelima, ne odgovara nam da budemo 2. ili ne daj boze 1. da se nekom ne bi zamerili u sistemu u kom se nalazimo, kup i da smo osvojili i onako je to bzv takmicenje (sto i ja mislim) ali to bi nam bilo savrseno pokrice za malopre navedene stvari, namerno prosipamo bodove sa malim ekipama ali tu najverovatnije nesto i zaradimo (posto to u opste nije sastavni deo fudbala, to da izgubis).

To kako vecina zamislja fudbal i vodjenje kluba to tako mozda moze u Fudbal menadzeru na kompu da funkcionise ili na PES-u, ali u stvarnom zivotu to nije tako. U stvarnom zivotu mi j***mo blizance u vecini duela i gubimo bodove s vremena na vreme jer je normalno da ne mozes uvek da odigras dovoljno dobro da nosis sva tri boda sa utakmice ma koji protivnik da je u pitanju, ali partizani i cerga mogu da imaju bolji bilans sa tim slabim ekipama jer imaju filijale i namestaju tekme.
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Stigla je do mene danas jedna informacija - Kezman dobija funkciju kada izaberu Balsu. Mnogi ce pomisliti da su se sad uvukli u klub raznorazni smradovi, ali je izgleda svrha njegova i zadatak da zastiti klub od lesinara iz beograda. Videcemo...
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

pa da za kezmana se dugo prica,b92 je objavio da ce da pomaze balsi ali bez zvanicne funkcije u klubu.za kezmana se vezuje i dovodjenje fiera.
lexa

Post by lexa »

Kezman je u menadzerskim vodama, s potencijalom da postane veoma jak i uticajan
menadzer. S obzirom na njegove kontakte sirom sveta mislim da bi mogao biti dobra
kombinacija sa FKV. Naravno, pod uslovom da ne pristupa lesinarski nasem klubu nego
sto bi se reklo "na obostrano zadovoljstvo i korist".
Ipak je on momak koji moze da bude kljucna karika u poslovanju kluba, tacnije, u prodaji
nasih igraca (znam, nije ni to resenje ali drugacije ne bismo preziveli).
Isto tako, njegovim linijama bi sigurno mogli doci i do kvalitetnih pojacanja.
Neka bude tu, pa cemo videti sta moze uraditi i kako ce to funkcionisati.
Jataganac

Post by Jataganac »

Taj Kežman vodu(ili sokove ) ne pije , konfliktna je i nestabilna ličnost , a i svi znamo čiji je verni navijač , tako da možda još nešto i ispadne od toga . :lol:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Pije možda tut-gut :mrgreen:

Ne znam kakav je kao osoba, ali sigurno je materijalno obezbeđen i ima puno iskustva, poznanstava i veza koje je stekao igrajući u Holandiji, Engleskoj, Španiji, Francuskoj, Rusiji, Kini i tako dalje. U nkp-u je odbio mesto SD zbog neslaganja sa celom garniturom koja vodi taj klub.
Kontam da može da pomogne oko dovođenja i dobre prodaje igrača na obostrano zadovoljstvo.

Ovo je sve samo moja predpostavka i lično mišljenje i pored toga što ga nisam preterano gotivio kao igrača :D
fkvno1

Post by fkvno1 »

Buduci predsednik prvo mora da se otarasi osvedocenih lopova Rabrenovica, i Cabrica. Ako hoce da podigne klub na noge.
ФКВ

Post by ФКВ »

Danas posle sastanka grupe u 17h. vise ce se znati o svemu.
Milan

Post by Milan »

Toto Riina wrote:Ne znam kakav je kao osoba, ali sigurno je materijalno obezbeđen..
Ovo, nevezano sad samo za Kezmana, treba uzimati sa debelom rezervom. Iznenadili bi se kada bi znali koji sve nasi vrhunski sportisti (mislim na one koji su zaradjivali ozbiljnu lovu) nemaju prebijene pare u dzepu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
fkvno1

Post by fkvno1 »

Slazem se, velika imena fudbala, kojima Kezman nije ni prineti, nemaju prebijene pare... Treba uzeti u razmatranje sve.. Kad bi se nas glas cuo. P.s. Sto brisu komentare u kojima se pominje Dule Dalton?
Post Reply