Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Bilo bi fantasticno kad bi dosao Kacar ,a sto se Stepija tice ,ako on dodje to znaci da nam Trax odlazi i to je ok za mene ,nadam se bar milioncetu tu.

Sto se te jos dvojice misterijoznih tice hm .. kaze Keza ide u Tursku .. ako ima vas kladionciara jel zna neko ko igra od nasih tamo kao napadac? Ili mozda vija nekog Turcina?

Neko je ovde spomenuo Branu u vezi Andrije ..pa jeste Brana bio u groblju ,ali decko je sremac i pravi profesionalac, nikada nista lose o nama nije rekao ,trudio se koliko zna i ume cak i kad je bio omalovazavan sa tribina.
A na kraju sto se Kaludjera tice ..kao sto neko rece pre mene .. ako ga Nikolic zeli onda sam ZA.
To sto je on cigan ,a verujte mi da nije nego je grobar xax ,znam pouzdano , ne mora nista da znaci ,nece biti jedini takav koji igra kod nas ,uostalom vidite cigane .. igraci im raskidaju ugovore ,odlaze u Cuku :) :) ,dakle ljubav je ljubav ali su ipak pare pare, tj ko ima vise para dobija vise ljubavi.

Jedino sto ne bih voleo ,a to je da klub mora da se zaduzuje ,pa da na kraju prodjemo kao cigani stim da nas nece imati ko da spasava.
lugomir
Posts: 42
Joined: Sun Sep 26, 2010 2:39 pm

Re: Transferi

Post by lugomir »

shecky wrote: kaze Keza ide u Tursku .. ako ima vas kladionciara jel zna neko ko igra od nasih tamo
Krasic
srkins
Posts: 1464
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

i stepanov je u turskoj...a spominje se da bi i abubakar i trajkovic mogli u tursku..tako da mozda nije dolazni vec odlazni transfer...
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Hm .. good thinking boys.
Bemliga ko zna..

Uzgred zaboravih reci da nam je jos jedan igrac otiso pred nosom .. Lazar Veselinovic u Dinamo Minsk..
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Transferi

Post by laki »

Koliko ja znam Gojko ima ugovor na 4 mil godisnje sa svojim klubom jos bar jednu godinu... Ako je tako, a prilisno sam siguran da sam u pravu, kojom magijom vi svi mislite da ce on doci u Vosu?! Zbog jubileja od 100 godina? :roll:

Moje misljenje o kaludjeru je da je on prosecan igrac, ne mnogo bolji od Skuletica. Sto neko rece, ako bi se skulentardiji dala sansa da cepa svaku tekmu od prvog minuta, i on takav bogalj bi dao 10tak golova za celu sezonu. I sta je sa Georgijem? Ok, nije jos za prvih 11, ali zaista taj kaludjer nam ni malo ne treba. Ne smeta meni sto je on cigan / grobar, vec sto je decko suvi prosek, realno. Poredimo Branu i njega?! Pa Brana je za njega fizicki u najmanju ruku Kristijano Ronaldo! Jak, brz, borben... Onaj mali govnar kaludjer nema nikakve karakteristike dobrog centarfora. Ja se nisam bunio kad je Lazetic igrao za nas iako je ciganstina od glave do pete jer mislim da je svojim kvalitetom i iskustvom doprinosio igri i rezultatima, ali ovo za kaludjera je stvarno presmesno......
Image
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Mare »

Mašta radi svašta, ali zar nije Kežman bio i član Fenera, Krasićevog sadašnjeg kluba, tamo se baš i nije pokazao, ukoliko bi Kežman uspeo da sredi tu pozajmicu to bi bila prava stvar. Mada mislim da je ovo više vezano za odlazne transfere i to pre svega za Abubakara. Međutim da pustim sebi malo oduška i zamislim da MK za 100 godina kluba želi i da će uspeti da vrati u Vošu makar samo za ovu sezonu Kačara, Krasića, Stepanova, Despotovića i zamislite Laneta u toj postavi. Kakav bi to tim bio, sve bivši reprezentativci i sve naši slaninari. Despota u špic, levo Lane, desno Krasa, sredina Kačar sa našim klincima Radojom i Kosovićem, nazad Stepi i Đurić, desni bek Vule. Bila bi privilegija biti na stadionu kao navijač Voše. E tad bi i stadion bio pun, ali pusti snovi...
User avatar
Stexman
Posts: 2604
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Transferi

Post by Stexman »

Juuuu ajd sad Mare, da klecis na kukuruzima! Vec mi voda ide na usta :cheers:
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: Transferi

Post by ДушанСП »

Ako ништа друго,бар су се мало узбуркале страсти ,после почетне монотоније.
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Re: Transferi

Post by lesa »

Mare upravo si srocio najlepsu bajku na svetu, bar za mene... Oni skandinavci ti nisu do kolena :cheers:
...ti si nasa prva ljubav...
User avatar
Ken mahniti
Posts: 310
Joined: Thu Jun 09, 2011 9:15 pm
Location: Salajka

Re: Transferi

Post by Ken mahniti »

lesa wrote:Mare upravo si srocio najlepsu bajku na svetu, bar za mene... Oni skandinavci ti nisu do kolena :cheers:
+1 :hurray:
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3902
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Mare wrote:Mašta radi svašta, ali zar nije Kežman bio i član Fenera, Krasićevog sadašnjeg kluba, tamo se baš i nije pokazao, ukoliko bi Kežman uspeo da sredi tu pozajmicu to bi bila prava stvar. Mada mislim da je ovo više vezano za odlazne transfere i to pre svega za Abubakara. Međutim da pustim sebi malo oduška i zamislim da MK za 100 godina kluba želi i da će uspeti da vrati u Vošu makar samo za ovu sezonu Kačara, Krasića, Stepanova, Despotovića i zamislite Laneta u toj postavi. Kakav bi to tim bio, sve bivši reprezentativci i sve naši slaninari. Despota u špic, levo Lane, desno Krasa, sredina Kačar sa našim klincima Radojom i Kosovićem, nazad Stepi i Đurić, desni bek Vule. Bila bi privilegija biti na stadionu kao navijač Voše. E tad bi i stadion bio pun, ali pusti snovi...
Kad si već krenuo, trebao si i Brxa i Duću da vratiš.
A gde ti je Mrđa :mrgreen:
Io odio Belgrado
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: Transferi

Post by kej »

Sve čega se sećam u vezi s tim Kaluđerovićem jeste da nas je trpao kad je stigao. I kad je igrao za Rad i kad je igrao za cigojnere. Sećam se i da je gol na Karađorđu hteo da proslavi na pogrešnoj strani zapada pa je popio šlajmaru.. Nikad nisam voleo tu njušku, ali dao je preko 50 golova u našoj ligi. Bilbija očigledno rešeta samo u Bosni, kao i Šušnjar u Crnoj Gori. U JSL nisu vola uboli. Škuleta car rešeta samo po Malti.. To su činjenice. Onako nepristrasno- mislim da je Kaluđerović bolji napadač od sve trojice pomenutih. To ne znači da ga ne smatram cigojnerskim šabanom. Abua svakako ne može da nadomesti, a Despotović je za njega bog fudbala(ali, gde je Despotović?).
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
limanfkv
Posts: 2862
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Transferi

Post by limanfkv »

Tesko mozes da resetas kada dobijes 4 utakmice.
User avatar
PanonskiFantom
Posts: 421
Joined: Mon Jun 13, 2011 4:42 am
Location: Stadion Karađorđe

Re: Transferi

Post by PanonskiFantom »

Evo ovako stoje stvari iz prve ruke, verujem da što se tiče Stepanova i Krasića imam naj bolje informacije:

Stepi je u ponedeljak otputovao u Tursku da trenira sa bivšim klubom, iako nema važeći ugovor i slobodan je igrač. Planira još 2,3 godine da igra preko i onda se vraća u Vojvodinu. Za sada nema informacija da pregovara sa Vojvodinom, ali mi je burazer (kućni su prijatelji) obećao da čim bude novih informacija javiće mi. Stepi je dobio dete tako da mu je porodica u NS, ko zna možda odluči da godinu dana da pika na Karađorđu :mrgreen:

Krasić (koji je inače kum sa Stepijem) ima mesečno 200000e tako da je nerealno očekivati da dođe u Vošu.

Ko zna možda se u kafani uz čašicu, dve, svima u inat, odluči da se vrati u Vojvodinu sa sve kumom :mrgreen:
Vise nista nije isto!
pikili
Posts: 24
Joined: Sun Oct 24, 2010 9:40 am

Re: Transferi

Post by pikili »

Još nešto, takođe iz prve ruke.

Kako su neki već naslutili: Nikolić traži da se dovede Kaluđerović, zbog dobre saradnje u Radu.
Post Reply